Pete Parkkoselle Idols toi 18-vuotiaana enemmän rahaa kuin koskaan – kertoo nyt, mitä hankki tienesteillään

Pete Parkkoselle Idols toi 18-vuotiaana enemmän rahaa kuin koskaan – kertoo nyt, mitä hankki tienesteillään

Pete käyttää normioloissa eniten rahaa matkustamiseen. ”Haluaisin asua osan vuodesta ulkomailla jossain, missä on lämmintä, meri eikä ihan törkeän kallista.”

Koronavirus sotkee myös Pete Parkkosen keikkakevään. – Jos keikkaa ei ole pariin kuukauteen, alitajuntani sanoo, että älä osta tässä kuussa sitä parin tonnin kitaraa.Lue koko juttu

Kommentit (7)

Ekku1

Kyllä nämä tämän päivän nuoret laulajat saavat helpolla paljon rahaa. Vanhaan aikaan sai laulajat painaa vuosikymmenen 200- 300 keikkaa vuodessa. Jostain muualta nämäkin isot palkkiot ovat pois. Raha ei kasva puussa toisin kuin monet nuoret kuvittelevat. Toisin sanoen ne ovat pois yhteisistä verotuloista tai verovähennyksinä mainostuloissa jne. Eli palkkioita pitäisi maailmanlaajuisesti laskea n. 50% nyt alkuun. Ja toki niin tulee myös nyt tapahtumaankin koronan vuoksi. Joka loppujen lopuksi tervehdyttää taloutta kun rahat jakautuvat hieman tasaisemmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
latinan perusteet

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/63233502-5a1f-4916-b622-8bdcf26...

Ei taida olla ihan perusviikosta kyse, mutta tiesihän sen jo tämä alkuperäisen jutun lukemalla. Peten keskimääräisillä vuosituloilla tuhlattavaksi perusmenojen jälkeen jää maksimissaan 400-500 Euroa viikossa, joten jos 1700 Euroa kuluttaa yhden viikon aikana niin ne kuukauden loput viikot pitää tulla sitten toimeen hernekeitolla.

Vierailija

Ekku haukkuu nyt hieman väärää puuta. Aika harvat kuuluisatkaan artistit Suomessa tienaavat mitään jättimäisiä summia.  Artistin työ on raskasta, tulot epävarmat ja suosio voi loppua koska tahansa. Illat, viikonloput, pyhät ja yleensä kesän parhaat ajat pitää olla töissä samalla katsoen kun muut bailaa, tai jos on perheellinen artisti, se meinaa sitä että olet silloin töissä kun muu perhe on vapaalla. Keikoille ja sieltä kotiin ajetaan yleisesti omalla autolla, usein satoja kilometrejä yömyöhään. Jos ei jaksa ajaa niin hotelli otetaan halvimmasta päästä sillä se on kuitenkin tuloista pois, aika harvoin keikka järjestäjä maksaa majoitusta. Artistit maksaa veroja siinä missä muutkin ammattilaiset ja yhden shown järjestäminen tuo töitä lukuisille ihmisille. Jos ylisuuret palkkiot tai palkat jurppii, kannattaa suunnata kritiikki esimerkiksi postin pääjohtajan suuntaan.

äiti

Kyllä vaan toisdet vetää jollottamisella rahaa.

Minun nuoreni tekee lääkiksessä tohtorintutkintoa, tekee töitä sivussa ja ei saa tuollaisia tienuita kokoon lainkaan...ja osaaminen on kai hiukan eri.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat