Sivut

Kommentit (27)

Muistakaa että

Yksiö ei aina tarkoita että on vain 1 huone ja kylppäri. Edellinen 32neliön yksiöni muodostui makuuhuoneesta, eteisestä, kylppäri ja keittiö/olohuone yhdistelmästä. Ja sekä keittiöön että makuuhuoneeseen oli ovet että sais eläimet suljettuu ulkopuol jos sellasii olis : )

Vierailija

Tuumailua: Jos naisella on koira niin eikö miehen ole järkevää ottaa nainen koiran/koirien katsellessa ja mielellään doggy-stylellä, koska nainenhan on-tai ainakin pitäisi olla-laumanjohtaja ja kun mies ottaa naisen niin hänestähän tulee kaiketi heti lauman johtava uros...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
män

omalla kohdalla ei häiritse jos karvainen kuono on kiinnostunut seksipuuhista. jo teininä kiihotuin seksistä tyttökoiran kanssa kun sitä silloin ensimmäisen kerran kokeilin.

Koira oli kiva

Yhdellä eksällä oli cockerspanieli, joka ei ollut tottunut miesvieraisiin. Se vollotti olkkarissa aika monta kertaa panemisen aikana, oli kai rassu peloissaan. Tottui kuitenkin ajan oloon, kuukausi tai kaisi siinä taisi vierähtää. Kun koirasta aika jätti, otti nainen uuden pennun ja se tottui pienestä pitäen makkarin jumppahetkiin. Osasi odotella rauhassa lupaa hypätä sängylle, jonka saikin kun oli petipuuhat ohitse.

Rakastelija

Jepulis. Vuosia sitten oli saksanseisoja joka oli pääosin sisällä...emännän kanssa naidessani se tuli usein sängyn viereen makaamaan ja nuolemaan kulliaan.. emäntää tämä näky kai silloin jotenkin kiihotti......koira ei kuitenkaan sänkyyn tullut kanssamme

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat