Maksavatko kristityt ateistien hautauksen – ja 6 muuta puolityhmää kysymystä synkästä aiheesta

Maksavatko kristityt ateistien hautauksen – ja 6 muuta puolityhmää kysymystä synkästä aiheesta

Maanomistajan lupa riittää tuhkien sirottelemiseen, jos ei halua muistomerkkiä.

Jossain kohtaa se saattaa putkahtaa kenen tahansa meistä mieleen, oma kuoleman jälkeinen sijainti nimittäin. Kysyimme asiantuntijalta, miten nämä hommat oikein menevätkään.Lue koko juttu

Kommentit (4)

Vihainen

Minusta todella mauton juttu. Tietysti monelle uskovaiselle,uusimja helpottava. Monet kirkosta eronneet ovat jo sitä ennen maksaneet ”tyhjästä” vuosia. Itse esimerkiksi kymmeniä vuosia. Koska muita hautausmaita ei juuri ole ja luterilaisen kirkon tehtävä myös uskonnottomien verorahaa vastaan on Huolehtia hautausmailta. Useimmissa seurakunnissa jopa kirkollisveroja maksavan on maksettava hautapaikasta ja lunastettavia ”tontti” 25 vuoden välein, huoli on turha. Kun monet ihmiset ovat oikeasti huolissaan omasta ja läheistensä ,kohtalosta tänä aikana, luulisi toimitukselle olevan muitakin aiheita, ei kuitenkaan niitä loputtomia horoskooppiperusteisia.
Erään amerikkalaisen poliitisen ohjelman juontajan tapaan kysyisin ” kuinka typeriä luulette meidän olevan”. Ehkä typerimmän ovat sillä toisella puolella.

Pakana

Minusta tänä vaikeana aikana , jolloin ihmiset oikeasti ovat huolissaan ja peloissaan, tämän kaltainen juttu osoittaa toimituksen aivan uskomattoman huonoa harkintaa ja jatkuvaa typeryyttä. Toisaalta, jos halutaan rauhoittaa kirkkoon kuuluvien huolta rahoistaan, on tämäkin ehkä rauhoittavaa. Ei tarvitse maksaa ”pakanoiden” hautauskuluja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Huoli tai pelko ei ole mikään hyvä syy jättää kertomatta tai tekemättä juttuja joiden faktat on tarkastettu.

Asioiden kertomatta jättäminen jättää oletuksille, tietämättömyydelle  nykyistäkin suuremman temmellyskentän jota trollit ja "väärät profeetat" voivat käyttää hyväkseen levittääkseen tarkoitushakuista propagandaansa ihmisille jotka haluavat vain kuulla silmänsäsulkien mieleisiään asioita.

Kuolema kuuluu ihmisen elämänkaareen.

Tähän meneillään olevaan tautiin tulee luultavasti suomessakin sairastumaan kuolemaan vielä useita ihmisiä, sekä ateistejä että uskovaisia.

Lapsia asialta voi suojella tiettyyn rajaan asti, mutta kyllä aikuisen pitää pystyä kohtaamaan elämän realiteetit vaikeina aikoina painamatta päätään pensaaseen.

Vierailija

Sirottelimme omaisemme tuhkat hänen toiveestaan vesistöön, mitään lupia emme kyselleet mistään. Uurna haudattiin tyhjänä hautausmaalle, halusimme kuitenkin muistomerkin jossa käydä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat