Tein vaikean tilanteen edessä ratkaisun, joka ehkä säästi mielenterveyteni – koronaeristäytyminen iskee kylmäävästi yksineläjiin

Tein vaikean tilanteen edessä ratkaisun, joka ehkä säästi mielenterveyteni – koronaeristäytyminen iskee kylmäävästi yksineläjiin

Kun yksiön neliöt kävivät ahtaaksi, muutto vanhempien luokse alkoi houkuttaa. Samaan ratkaisuun on päätynyt moni muukin sinkku.Lue koko juttu

Kommentit (11)

Vierailija

Että miten niin pitäisi perustaa perhe. Kaikki ihmiset ei perhettä halua ja kaikille ei oikeaa kumppania tule vastaan. Itselleni ei tuota vaikeutta olla yksin, tietokoneet ja puhelimet on keksitty, samoin televisio ja radio.

Vierailija

Kiitos tästä jutusta! Tulin tänään itse myös kotiin ja päätös oli oikee. Mulla on se onni, että sain oman pikkuruisen (talvikylmän) torpan äidin pihapiiristä käyttööni. Äiti osti sinne jääkaapin ja kahvinkeittimen, toi ruokaa ja lämmitti valmiiksi. Etätyö onnistuu täältä ja olen omieni lähellä. Muut meistä kuuluvat riskiryhmiin, minä en, joten oli tosi hieno yhteinen ponnistus eristää minut yhteen mökkiin pariksi viikoksi varmuuden vuoks ♥️ tällaisina aikoina ihminen tarvitsee toistaan. Ja "etäkahvihetket" tulee jo korvista ulos.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Yksiössä kykkivänä tosiaan muistaa joka sekunti, että tässä maassa maksetaan naurettavaa ylihintaa asumisesta.

Kaikki muu tässäkin tilanteessa joustaa paitsi kiinteistökuppaajat. Helvetin mätäpaiseet.

tia,a-mummo 67 v.itä-helsinki

Asialinen kirjotus nuorelta.Meitä on paljon eläkeläisiä yksin pienissä asunoissa,oli epidemia tai ei. Meille ei vuosiin kukaan soittanut :Mitä sinulle kuuluu?Emme enää ole vireitä,kaiken tekeviä ,avuliaita muille.Monelle iskennyt iän tuomat tai työn-peräiset sairaudet.Moni ei käytä älypuhelin tai laiteet, saatika nettiä.Yksistään kädet ei toimi ja rahat menee lääkeet ymm,tarvehankinta.Mutta radio on ystävämme.Nuorenkin on kuitenkin hyvä opetella olemaan yksin,ilman äly- laiteet.f.b ymm.forumit ja tv.Opetella kuutelemaan itseään ja muita.Jokaisessa lähiössä kuitenkin pieni metsä.Käydä metsässä yksin,halata puita,haistella aistia metsää,Sieltä tulee mahtava voima vara kaikkina vuoden aikoina,kaikkina kriiseinä.

Vierailija

Hyvä artikkeli! Itselläni oli sama mahdollisuus ja toteutin sen. Nyt voidaan puhaltaa yhteen hiileen ja jakaa kuluja. Suurin helpotus on silti siitä, että voidaan jakaa tilanteen tuomaa ahdistusta ja tiedetään tarkalleen, miten kaikilla menee. 

Introvertti

”sillä käsky pysyä kotona iskee kylmäävällä tavalla meihin yksineläjiin.” Voin kertoa että ei iske!

Tämän käsittämättömän läheisriippuvutta ihannoivan artikkelin sijaan olisin paljon mieluummin lukenut artikkelin introvertista, joka nauttii tästä tilanteesta (sosiaalisten tilanteiden kannalta) täysin rinnoin!

On todella syytä huolestua jos ei kestä omaa seuraansa muutamaa viikkoa vaan pitää paeta äidin lihapatojen ääreen ja vielä kirjoittaa siitä tälläistä höttöjournalismia!

Vierailija

Ennen yhteenmuuttoa olisi hyvä että kaikki on ensin tahoillaan 2 viikkoa eristyksissä, kun oireettomuus ei vielä takaa mitään.

Itse sinnittelen yksin yksiössä, se tuntuu yllättävän rankalta mutta otan sen niin että tämä ei ole "haaste". Tämä on nyt vaan tehtävä kaikkien terveyden suojelemiseksi. Jutussa on ihana ajatus, ja ymmärrän ratkaisun syyt, mutta minua sen lukeminen ahdisti. Muut tekee muuttopäätöksiä, minä vaan täällä elän ypöyksin. En ole kuitenkaan valmis vaarantamaan kenenkään terveyttä. Tsemppiä kaikille yksineläjille, ja muillekin! Myös jutun kirjoittajalle.

Voin erittäin hyvin

Älkää nyt paisutelko asioita joka käänteessä. Asun yksin keskusta yksiössä joka on 24 neliöä. Käyn töissä, kaupassa. Suomessa saa ulkoilla. On puhelimet ja somet. Ei tämä kovinkaan ihmeellinen tilanne ole. Eivätkä työkaverini kuuluu vapaa-ajalleni.

Vierailija

Sijaiskodiksi eläimille kirjoitti:
Ryhtykää rescue kissoille tai koirille sijaiskodeiksi! Ihanaa seuraa, ilman pitkäaikaista sitoutumista.
Sittenhän ne rescue-eläimet saattavat sairastuttaa ihmisen sisälle kantamillaan pöpöillä. haistelevat ja nuolevat ulkona kakkakasoja, tuovat turkissaan mahdollisesti punkkeja ja kirppuja. Jos omistaja sairastuisi, olisi eläimiä kuitenkin ulkoilutettava. Miten kävisi karanteenin silloin?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat