Listasimme tämän hetken 17 parasta hyvän mielen sarjaa – ja kyllä, Downton Abbeykin on taas nähtävissä

Listasimme tämän hetken 17 parasta hyvän mielen sarjaa – ja kyllä, Downton Abbeykin on taas nähtävissä

Nyt jos koskaan on aikaa katsoa telkkaria. Jos maailman meno ahdistaa, kannattaa valita sarja, joka tarjoaa naurua ja ehtaa todellisuuspakoa.Lue koko juttu

Kommentit (8)

Kriittinen

Sisälukutaitoa Pitääkö olla huolissaan -ohjelmassa!
Jos ohjelmassa olevat kirjailija/näyttelijä/julkkis-muuten-vaan eivät opettele käsikirjoitusta ulkoa, on sietämätöntä katsoa heidän lukevan edessään olevasta lunttilapusta muka "hauskoja" juttuja.

Olen huolissani tästä tasosta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
mur72

Frendit ei todellakaan ole mikään hyvän mielen sarja. Ne tyypithän on pääosin ihan täysiä mulkkuja, vaikka yritetään esittää mukavina. Seinfeldissä sentään kaikki oli ihan avoimesti mulkkuja.

Lady Sybil

How I Met Your Mother on katsottavissa myös Viaplayssa. Harmillista, että sarjat ripotellaan eri palveluihin, kaikilla ei ole mahdollisuutta tilata jokaista. Esim. Downton Abbeyta katsoisin mielelläni, mutta en Primen tilaajaksi alkaisi vain sen takia, kun minulla on jo Netflix.

Virkistävää

Australian Mastercheff on mielestäni hyvä. Lempeästä tunnelmasta huolimatta saa jännittää voittajaa, joka on usein - ei aina - todellinen yllätys. Myös USA:n Mastercheff on muuttunut vähemmin juonittelevaksi ja kiukuttelevaksi, mutta yleistunnelma on tosiaan kylmempi ja laskelmoivampi. Yksi suosikkini on parhaillaan näytettävä Koko Britannia leipoo. Jaksot ovat vanhoja, mutta ei ainakaan minua haittaa. Tuomarit ovat erittäin asiantuntevia, leipurit saavat haukkomaan henkeä ja pidän myös juontajista, jotka uskaltavat jopa maistaa tuotoksia sopivassa tilaisuudessa. Toivoisin myös Koko Suomi leipoo -ohjelmaan rentoa ei ihan nuorta juontajaa, joka näyttää siltä, että on useinkin syönyt pullaa tai perinnekeksejä. En tarkoita ylipainoa. Mitään maksullisia kanavia en välitä ottaa - haluan ehtiä ulkoilla ja ennenkaikkea lukea kirjoja.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat