6 vaatetta, jotka sinunkin kannattaisi ostaa miestenosastolta

6 vaatetta, jotka sinunkin kannattaisi ostaa miestenosastolta

Hattu.  Tsekkaa myös miesten asusteet. Kaulahuivit ovat usein turhan kapeita, mutta villapipot täydellisen runsaita. Myös hattuhyllyltä voi tehdä yllättäviä löytöjä. Hattu 60 €, KN Collection. Neule 229,90 €, Gant.

Jos etsit täydellisiä farkkuja, t-paitaa tai luksusneuletta, katsasta miestenosasto. Löydät ne todennäköisesti sieltä laadukkaampina. Lue koko juttu

Kommentit (5)

Sukupuolellinen

Kirppareilla  yleensä miesten ja naisten vaatteet sekaisin. Voi vahingossakin päätyä uudenveroisia miesten (tai unisex-mallisia) vaatteita sovitukseen, murto-osalla kauppojen hinnoista. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jännää, miten naiset pukeutuvat mielellään miesten vaatteisiin, kun taas naisten vaatteisiin pukeutuvat miehet ovat transuja ja friikkejä. Miksi naisellisuus on nykyään naisille niin vaikeaa? Tarkoitan tyyliä, en mautonta tissien ja ahterin esittelyä.

Ja kun joku taas pahoittaa mielensä ja alkaa haukkua miehiä, voin kertoa että väärä osoite. Olen nainen.

Vierailija

Jokaisen naisen kannattaisi tuntea hartioittensa pituus (ja muoto). Naisten paidat ovat usein lyhyehköjä hartioista eli saavat hihoista käsivarren yläosan näyttämään kimppanalta ja pullukalta. Miesten XS ja pienemmät koot paidoissa näyttävät usein naisten päällä ryhdikkäämmiltä. Pienikokoisemmat voivat löytää myös lasten/poikien osastolta istuvampia yläosia (170cm vastaa noin kokoa S).

Ja mitä tyyliin tulee, se vartaloa myötäilevä, "naisellinen" istuvuus ei aina ole tyylikkäin.

Vierailija

Miesten housut ei kyllä minun kaltaiselle muodokkaalle naiselle käy, jos on tarpeeksi isot niin vyötäröltä liian leveät -> tippuu päältä. Neulepaita voi tietysti olla löysäkin, se on oikeastaan ainoa vinkeistä joka vastaa odotuksia. Hyvä pointti edellisellä, että oma hartioiden leveys ja muoto olisi hyvä osata arvoida - mulla hyvin kapeat hartiat ja vieläpä luisut, joten miesten kauluspaidat näyttää auttamatta lainatuilta (ja poikien ei mahu rintojen kohdalta).

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat