Mies luki salaa Sadun viestit, ja se oli vasta alkua: ”Olo oli yhtä hirveä kuin joku olisi ryöstänyt kodin”

Mies luki salaa Sadun viestit, ja se oli vasta alkua: ”Olo oli yhtä hirveä kuin joku olisi ryöstänyt kodin”

Kaikki alkoi viestien lukemisesta, mutta pian digitaalinen väkivalta vain paheni.Lue koko juttu

Kommentit (4)

StalkkeriPsykot

Tuollaisilta, jotka vaativat rajoituksetonta pääsyä puolison someen ja kännykkään plus tiukkaa raportointivelvollisuutta minuuttiaikataululla, pitää vaatia vastavuoroisesti samaa toistepäin.

Usein he, jotka epäilevät puolisoaan artikkelissa kerrotulla tavalla, ovat itse taipuvaisia pettämään ja siitä syystä ajattelevat, että kaikki Muutkin ovat sellaisia.

FM

Eipä yllätä. Itse olin suhteessa jossa nainen penkoi kolme laitteen tiedot kaikkine viestisisältöineen. Hän eli näiden laitteiden kanssa useita kuukausia ja penkoi viestihistorian jokaisen henkilön kanssa joiden kanssa olin ollut yhteyksissä. Henkilöitä oli muutama sata. En ollut tietoinen kunnes hän jäi hieman vahingossa kiinni tästä. Ei Tosiaan ollut pettämisestä kyse, vaan nainen oli sairas ja narsisti pahimmasta päästä. Suhteen päättyessä nainen varasti suuren osan omaisuudestani, käteistä rahaa ja vielä järjesti pahoinpitelysyytteen, josta sain tuomion. Ainiin, ennen pahoinpitelytuomiota hän haki minulle lähestymiskiellon ja sai sen yksipuoleisesti, jotta en voinut hankkia omaisuuttani takaisin. Tarina on tosi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Yhteisövainossa / joikkovainossa jotkut ihmiset rikkovat porukassa rikollisesti vainoamansa kohteen puhelinsalaisuuden, salakuuntelevat, salakatselevat sekä kohdetta vainotaan melukampanjalla, vihakampanjalla, tutkintapyyntö ja mustamaalauskampanjall tarkoituksena hyötyä uhrista taloudellisesti, lopettaa uhrin elämä, tuhota uhrin elämän kaikki osa--alueet, tai peökästään nautinnon ja jännityksen vuoksi

Kin

Mulla oli kans mies joka epäili kaikkea jos yöllä luin jotain kännykästä kun en saanut unta niin tekstasin hänen mielestä miehille.
Itse hän paljastui että oli treffipalstalla kun tuttuni vinkkas siitä mulle.
Eli pitää paikkansa että jos epäilee kaikkea toisesta, johtuu siitä että itse pettää.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat