Kommentit (8)

liisa p

Huvittavaa, välillä jutut ylistävä pitkää parisuhdetta oikein esimerkein, sitten taas kerrotaan kuinka ihanaa on kun voi nussia pitkin ja poikin. Mitä tässä nyt uskois?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
T&M

Toimii etäsuhteessa, paineiden purkajana. Yhteistä taivalta kuitenkin pian 25 vuotta joten aika hyvä luottosuhde on ehtinyt muodostua. Vaikka pyritäänkin tapaamaan ainakin kuukauden/parin välein ja netissä päivittäin ei lelut aina korvaa sitä oikeeta läheisyyttä. Silti yllättävänkin harvoin kuluneiden parin vuoden aikana ja meillä sääntönä on että toiselle JA MYÖS sille hätävara-partnerille aina kerrotaan homman nimi. Toiminut yllättävän hyvin.

Vierailija

Aitoon rakkauteen kuuluu myös terveellä tasolla omistaminen ja omistautuminen. Omaansa rakastunut ei halua jakaa rakastaan muille.

hyvät naurut..

Vain lapsellisille kirjoitti:
Sopii varmasti sitoututumiskammoisille kylän yhteispolkupyörille.
Päivän ehdottomasti paras  huvittavin  ja oikeaqan osunut kommentti hymyilyttää aina  kun    oikealla tavalla  osataan  laittaa asiat  niinkuin ne ovat!!

Mielipiteensä muuttanut

Vaikean eron jälkeen olen joutunut paljon ajattelemaan asiaa. Exälläni oli koko suhteen ajan salattu elämä ja jatkuvaa säätöä muiden naisten kanssa. Perhe ei estänyt miestä toimimasta näin.
Vastustan pettämistä. Suurin syy siihen kuitenkin on toisen tarve valehdella ja salailla asioita. Suhteesta puuttuu avoimuus ja keskinäinen yhteys.
Tästä syystä olen alkanut kannattamaan avointa suhdetta itselleni jatkossa. Koen olevani yksiavioisuuden kannattaja. Mutta haluan että näistä asioista tulevassa suhteessa puhutaan avoimesti. Haluan paikkani ykkösnaisena. Haluan että parisuhteen rajoista keskustellaan avoimesti. Haluan keskutella säännöistä yhdessä, mikäli toinen kokee tarvetta hakea suhteen ulkopuolelta jotain. Haluan avoimesti keskustella voisiko tämän tarpeen tyydyttää omassa suhteessa. Haluan rehellisen ja luotettavan kumppanin. Haluan hyväksyä kumppanini sellaisena kuin hän on, antaa tilaa omalle kasvulle ja mahdollisuuden oppia huonoistakin valinnoistaan. Haluan tulevassa suhteessa avoimesti ilmaista myös suruni ja pettymykseni, riidellä avoimesti. Salaisuuksiin perustuvan näennäisen hyvän arjen sijaan.

kokemusta on

kuikahan moni uusperheen avioliitto kaatuu toisen puolison entisiin lapsiin jotka eivät saisi käydä edes kylässä kun ollaan mustasukkaisia lapsista .

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat