Kolmen lapsen äiti Ella, 28, muutti takaisin 300 asukkaan kylään, josta hän teininä hinkui pois – nyt perheellä on unelmien koti ja kasvava ...

Kolmen lapsen äiti Ella, 28, muutti takaisin 300 asukkaan kylään, josta hän teininä hinkui pois – nyt perheellä on unelmien koti ja kasvava ...

Ella Väisänen palasi lapsuutensa kotikylään.

Ella Väisänen palasi kaupungissa asuttujen vuosien jälkeen takaisin lapsuuden kotikyläänsä. Päätös oli myös taloudellisesti kannattava, sillä sen ansiosta Ella uskalsi perustaa miehensä kanssa yrityksen.Lue koko juttu

Kommentit (11)

Vierailija

Kivasti kirjoitettu! :) Kiva kun vertailtiin kustannuksia elämisessä kaupungissa tai maalla. Perhe elää maalaisunelmaansa. Haaveilen itsekin maalle muuttamisesta.

Vierailija

Hattua nostan kolmen pojan äidille, joka jakoi palan elämästä haastattelussa. Näitä on kaikkein kiinnostavin  lukea. Moni  varmasti kateellinenkin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

On se kummaa. Teki niin tai näin, joku löytää aina jotakin negatiivista. Jokainen asukoon ihan niin kuin hyvältä tuntuu. Sitä ihmettelen, että jonkun arvostelijan pitää vielä uskonto ja Jumalakin vetää mukaan.

Vierailija

Kuulostaa mukavalta elämältä. Kaikkein mukavinta on kuulla, että joku on lopulta päätynyt vähän vahingossa elämään unelmiensa elämää.

Itse vielä etsin minkälainen on se oman näköinen elämä.

Sellainen soraääni täytyy ääneen sanoa, että turkulaisena ihmisenä olen ns.maaseudulla käydessäni ja tuttavien kautta saanut aika irvailevaa kohtelua vain koska olen kaupunkilainen. Tietyillä alueilla Suomessa elää vahvassa ajatus, että kaupunkilaiset olemme inhottavaa sakkia. Sekin varmaan kumpuaa pelosta, että me kaupunkilaiset katsomme heitä alaspäin vaikka se ei pidä useinkaan paikkaansa.

En siis usko, että pääsisin ainakaan heti nauttimaan vastaavanlaisesta ryhmähengestä näissä paikoissa.

Tinja

Vierailija kirjoitti:
Käyttääkö he vetttä ollenkaan? Vesilasku  20 € ? Veden perusmaksu jo 9€ kk!
Ootko kuullut käsitteestä oma kaivo omassa pihassa? 

Piiu

Sakokaivoilla varmaan ja/tai imeytyskentällä. Vessa umpitankkiin ellei kompostoiva, ei siinä juuri jätevesimaksuja tule, tyhjennys tarpeen mukaan.

Viveka

Uskon vahvasti, että lapsiperheet tulevat muuttamaan yhä useammin maalle. Kukapa haluaisi ostaa viisihenkiselle perheelle 50 neliön kerrostaloasuntoa ydinkeskustasta, jos samalla hinnalla saa tilavan omakotitalon. Hienoa, menestystarinoita!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat