Kommentit (3)

Vierailija

Ajatelkaa positiivisesti: kaikella tällä ankeilulla ja kalliilla asumisella ja insinöörijohtamisella on saatu syntyvyys laskuun. Loistavaa! Suomalainen tyhjänruikutus ansaitsee ympäristöpalkinnon.

Vierailija

Olen ihmetellyt samaa. Itselleni arkeenkin kuuluu "juhlaa", ystävien ja läheisten tapaamista, välillä satsataan arjen ruuanlaittoon tai muuta hauskaa. Pieniä iloja, yhdessäoloa, elämästä nauttimista. Ajattelen että arjen ja viikonlopun/loman välillä ei kuuluisi olla suurta kuilua. Ja juhlia järjestetään vaikka mistä syystä. Tämä on normaalia ystäväpiirissäni, mutta joskus muut tuntuvat paheksuvan. "Ei kai nyt arkena voi pitää illalliskutsuja." Miksi ei voisi? Toki ymmärrän että kaikilla ei ole mahdollisuutta minkäänlaiseen "juhlaan" ylipäätänsä, mutta melkein kaikilla suomalaisilla on. Ilo ei ole synti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Marku

Tykkäisin järjestää juhlia ja järjestänkin lapselleni kunnon synttärit, mutta vieraiden hapannaamat ja arvostelut sisustuksesta, tarjoiluista ja ylipäätään juhlien järjestämisestä ei ole kivaa kuultavaa. Itse en saanut lapsena synttäreitä kuin hyvin hyvin harvoin ja niillekään kun jonkun satunnaisen vieraan. En haluaisi samaa kohtaloa lapselleni, hän nauttii juhlista kovasti ja kyselee jo heti edellisten jälkeen koska on seuraavat synttärit.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat