Sivut

Kommentit (24)

Donna XL

Hyvänlaatuiset, hyvin leikatut pepun ympäröivät pikkarit ilman saumoja, pitsiröpellyksiä yms. ovat taatut ja tyylikkäät piukkojenkin asujen alla. Mieskin tykkää kun on sileää pintaa hiplattavana. ;)

tietenkin

Vierailija kirjoitti:
Sloggit ovat mitoitukseltaan ihan oudot. Käytän 34-36 kokoisia vaatteita ja usein s-kokoluokasta löytyy pikkaritkin, niin jopa sloggien koko 38 saattaa ahdistaa tai lahkeen kuminauhat puristaa. Sovinnolla koko 40, koska kutistuu vielä pesussa vähän. Äidin jäämistöstä paketeissaan olleet 42-kokoiset ovat olleet ihan käyttökelpoisia.

Sloggien mitoitus on muuttunut muutama vuosi sitten, jotenkin pienemmäksi. Ennen ei kirrannut nivusista, nykyisin sama koko kirraa ja hankaa joten suurempi koko on hankittava....samoin kangas muuttui jotenkin huonommaksi, aiempi oli tiiviimpää ja vahvempaa, nyt ohuempaa ,'verkkomaisempaa' ja kuluu nopeammin....sama laadun huonontaminen näissä kuin muissakin tuotteissa nykyään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Käytän Sloggi Basic Cotton Tai - mallia 95% cotton , 5% elastane. ja Sloggi Sensual Fresh Tai-mallia 84% polyamide , 16 % elastane. Väriltään ovat mustia ja kokoa 40. Kumpaakin alushousumallia olen käyttänyt jo vuosia, ne vain yksinkertaisesti ovat aivan mielettömän mukavat päällä. Sloggi Basic Cotton on hyvin muotoiltu alushousu ja Sloggi Sensual Fresh ei ole ehkä niin hyvin muotoiltu mutta on vastaavasti joustavampi ja saa pyllyn näyttämään niissä hyvältä.
Ehdoton ykkös alushousu minulla on ollut jo useita vuosia String-malli, niitä on minulla myöskin sellaista täysin saumatonta mallia, String alushousumalli on aivan mielettömän hyvä päällä eikä farkkujen tai muittenkaan päällyshousujen alta näy alushousujen saumat niissä.

meriminkki

Itse leikkaan (tai ratkon jos se onnistuu itse vaatetta vahingoittamatta) aina pesulaput pois vaatteistani, ei kutita eikä "liputa". Jutun kuvissa esitellyistä alushousuista lähes kaikki näyttivät just niiltä jotka ikävästi karkaavat pakaroiden väliin, sen verran korkealta meni lahkeensuiden leikkaus. Milloinkahan alusvaatevalmistajat oikeasti tajuaisivat laittaa pöksyjen takakappaleeseen enemmän kangasta kuin etukappaleeseen, ja sen että kaikki naiset eivät halua näyttää "seksikkäältä" 24/7..?

Jopa naisten boksereissa on sama vika, eli etu- ja takakappaleet samankokoiset ja lahje yhtä pitkä niin edestä kuin takaa, jolloin se rullaantuu edestä ja nousee takaa, jännä että miesten boksereissa useimmiten lahje on osattu mitoittaa siten, että se peittää myös pakarat (jopa liikkuessa!), sekä takakappale on oikeasti etukappaletta isompi, vaikka miehillä useimmiten on pienempi peppu mitä naisilla.. Miesten alkkareissa tosin on "vikana" ylimääräinen tila etupuolella, mut eipä se vaatteiden alta mihinkään näy, eikä käytössä tunnu.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat