Kommentit (9)

make

Veikkaanpa että korkeamman sosiaalisen stuksen omaavissa ryhmissä narsismia ilmenee todennäköisemmin kuin alemman sosiaalisen statuksen ryhmissä.

eepo

Narsisti on suuruden hullu ei mitään rajoja ei mitään vastuuta ei mitään normaalia aina on joku kamppailu menossa. narsisti ei vaan voi sille mitään että se toimii miten toimii kylmän rauhallisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kahdesti lavastettu

Virka-asemassa oleva narsisti saa kansaliasen ihmisoikeuksien riistosta saatanallisia onnen säikeitä. Parhaiten tämä tulee esiin lastenhuollon päätöksistä Sukupuolijakauma lasten huoltajuudesta. Poliisin syytteiden sukupuolijakauma, poliisi lähtee aina siitä että mies on syyllinen. jos naine on tehnyt teon tutkitaan todetaan syyttömäksi. Samalla tekaistaan 2 syytettä miespuolista vastaan. Syynä on suurelta osin mikropili joka saa narsistisen käytöksen aikaan.

valehtelevat

Ei todellakaan pidä paikkaansa. Moni koko ajan yli varojensa elävä on narsisti. Etenkin homomiehien naispuolinen versio pukeutuu kalleimpiin merkkeihin, vaikkei varat anna myöten. Narsistit mainitsevat usein puheissaan vilahdellen tunnettuja ihmisiä nimeltään, jotka liittyvät heidän elämäänsä. Narsistit valehtelevat lähes kaikesta. Osoittaa huonoa itsetuntoa.

näyttelevät

Narsistiset piirteet tulevat esiin epäonnistuneiden ihmisten käytöksessä. Korostaavat itseänsä paremmiksi. Näytelmä on koko ajan päällä, hymyä myöten. He tietävät kelle hymyillä kelle ei.

Vierailija

valehtelevat kirjoitti:
Ei todellakaan pidä paikkaansa. Moni koko ajan yli varojensa elävä on narsisti. Etenkin homomiehien naispuolinen versio pukeutuu kalleimpiin merkkeihin, vaikkei varat anna myöten. Narsistit mainitsevat usein puheissaan vilahdellen tunnettuja ihmisiä nimeltään, jotka liittyvät heidän elämäänsä. Narsistit valehtelevat lähes kaikesta. Osoittaa huonoa itsetuntoa.

Todellakin narsistit valehtelevat koko ajan, manipuloivat (osaavat miellyttää, mutta ottavat valtaansa, käyttävät hyväkseen) toisia ihmisiä. He ovat kaikkien lakien yläpuolella, voivat tehdä mitä tahansa. He asettavat itsensä myös toisten yläpuolelle, ovat pakkomielteisiä. Itse tunnen pariskunnan, joka on kiusannut naapureitaan ainakin vuodesta 1985. Nainen jopa saanut väkivaltatuomion naapurin hakkaamisesta. Heistä on kirjoitettu lehdissä ja eräs rikostoimittaja teki heistä TV-ohjelman. Mikään instanssi Suomessa ei puutu heidän kiusaamiseensa. Pariskunnan nainen että mies ovat narsisteja, mielestäni jopa psykopaatteja. He osaavat valehdella ja kääntää kaikki asiat heille edulliseksi. He eivät ole syyllisiä mihinkään koskaan. OIKEUSTIETEILIJÖIDEN KOULUTUKSESTA PUUTTUU KOKONAAN IHMISTUNTEMUKSEEN LIITTYVÄ KOULUTUS. MINULLE ON SYNTYNYT KÄSITYS, ETTÄ MONILLA RIKOLLISESTI KÄYTTÄYTYVILLÄ ON NARSISTISIA PIIRTEITÄ.

narsistin alaisena

Narsistihan pääsee korkealle tasolle juuri "kovuutensa" avulla talloen toiset monintavoin matkallaan. Johtavassa asemassa voi tehdä jopa julmia päätöksiä sääliä tuntematta ja olemalla samalla viehättävä ja monin tavoin paras ja keinot ovat moninaiset.Ihmistuntemus ja heikonkohdan huomaaminen kanssaeläjissä auttaa iskemään toisen heikoimpaan kohtaan. Omakohtainen kokemus on tällaisesta johtavassa asemassa olevasta "murskaavasta" ihmisestä.Edelleen ihmettelen, miksei näissä yhteyksissä kerrota kenenkään haluavan tulla narsistiksi, vaan jonkinlainen hylkääminen, heitteillejättö ja rakkaudettomuus tuottaa narsisteja .

Blue angel53

Kyllä narsismi, se asianmukaisesti diagnosoituna ja toteen näytettynä, ON sairaus. Jo se, että sitä esiintyy enintään 1 %:lla väestöstä osoittaa, että se VOI olla sairaudeksi luokitel- tava. Ei siis pelkkä piirrekategoria. Jokaisella meistä on periaatteessa lievyys-vakavuus- suhteessa samoja piirteitä, mutta vakavaksi, sairaudeksi, ne muuttuvat kun tietyt piirteet alkavat olla niin voimakkaita, että se muuttaa persoonan esim empatiakyvyttömäksi, tunnekylmäksi, mm. Se ainakin voi halvaannuttaa ihmissuh- teet. Jos nuo kaikki piirteet liian automaattisesti, hyveetkin, luetaan 'narsismiksi', olemme kaikki tautisia. Siis: karisma käännetään itserakkaudeksi, itsetunto itserakkaudeksi, itsestään huolta pitävä egoismiksi, sosiaalisuus addiktiksi, jne jne voimme kaikki katsoa peiliin. Kuka uskaltaa tunnustaa peililleen narsisminsa? Kuka ei, automaattisestiko narsisti? Miettikääpä hätähousut. 

Tulevaisuus ilman narsistin va...

Narsisti on läheisilleen ahdistusta herättävä. Vaikka mitä puhuisit,pyytäisit tai toivoisit narsisti ei tule koskaan millään tavalla vastaan, koska empatiakykyä ei ole. Tärkeintä on ainoastaan hyötyä lähipiirin ihmisistä tavalla tai toisella eikä läheskään aina edes hyvällä tavalla. Mitä enemmän narsisti saa pidettyä lähipiirinsä "kurissa" sen onnellisempi hän on.
Irtipääsy narsistin kanssa elämisestä on vaikeaa jopa mahdotonta, koska kaikenlaisia syitä keksitään kaikkien asioiden alaspainamiseksi. Narsistin lähellä olevat ihmiset ovat vain työkaluja ei ihmisiä narsistille. Voinen allekirjoittaa sen, kun eroat narsistisesta suhteesta et todellisuudessa pääse siitä koskaan eroon. Koko ajan on oltava varpaillaan, että mihin seuraavaksi puututaan ja rajoitetaan ja valvotaan. Omat jälkensä pystyy peittelemään tiettyyn rajaan asti, kun kertoo asioistaan ja mielipiteistään mahdollisimman vähän ja vain pakolliset asiat. Perhe-elämässä on erittäin vaikeaa olla olematta tekemisissä narsistin "temppujen kanssa". On vain yritettävä pysyä pinnalla ja ajateltava, että itse osaa ja pystyy asioita tekemään eikä vain narsistin mielen mukaan. Narsistin manipulointia eikä valheita eikä painostuksia saa siirtää omaan mieleensä eikä elämäänsä. On yritettävä pysyä narsistin yläpuolella eli pidettävä suunsa kiinni eikä alistuttava loputtomaan väittelyyn, josta narsisti kerää itselleen pisteet.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat