Kommentit (2)

Papu876

Ajatuksena kaunis ja kiva. Mutta aknen ollessa kyseessä on vain yksi vaihtoehto: Se täytyy hoitaa lääkkeillä. Akne on ihosairaus. 

Kun talirauhaset eivät toimi normaalisti, vaan täyttyvät ja tulehtuvat, on asia vakava. Silloin talirauhasia ei kannata teipittää tukkoon, vaikka se bakteerisila sormilla koskettelua estääkin.  

On ihme, että tällä hetkellä hyvinvointivaltiossa tarjotaan aknen hoitoon kosteusvoiteita ja peitepuikkoja, kun akne on tunnistettava sairaus, joka ei tule parantumaan muulla kuin ihotautilääkärin määräämällä, kuukausia kestävällä lääkityksellä ja siihen liittyvillä muilla hoitotuotteilla. 

Mutta. Niillä akne sitten parantuu täysin.

Kun talirauhanen häiriintyy, se ei normaalisti tyhjene, vaan tulehtuu. Aknelääkityksen tarkoituksena on tyhjentää koko talirauhanen lopullisesti, jolloin se muutaman kuukauden kuluttua on rauhoittunut ja tyhjä, eikä aknea enää ole. Niin helppoa. 

Mutta vaatii lääkityksen ja kunnollisen hoidon. Ei kosteusvoiteita ja tarroja. 

Vierailija

Jos tarrojen tarkoitus on näyttää ns paremmalta kuin finnien niin metsään meni... No ehkä jonkun teinin mielestä tähti- ja kukkatarrat naamassa on makeita.

Tuli vain mieleen, että tarrojen alla iho tai finni ei hengitä joten ties mikä pläjäys siellä odottaa muhimassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat