Netflixin hittisarjan komea murhaaja sai naiset lääpälleen – ja se osoittaa, kuinka paljon ulkonäöllä voi saada anteeksi

Netflixin hittisarjan komea murhaaja sai naiset lääpälleen – ja se osoittaa, kuinka paljon ulkonäöllä voi saada anteeksi

Netflixin hittisarja pohtii, kuinka paljon katsoja voi antaa anteeksi sosiopaattiselle murhaajalle vain siksi, että tämä on komea. Lue koko juttu

Kommentit (8)

Vierailija

Subjektiiviset mieltymykset unohtaen, yleisesti ottaen Penn Badgley on komeaksi tai ainakin kivan näköiseksi luokiteltava mies. Loistava valinta rooliin, koska ulkonäössä on kuitenkin kaikki niillä rajoilla että luisuu friikin (joka hän on) puolelle. Liikaa tukkaa päälaella, imeliä katseita, kroppa ja elekieli varsinkin sänkykohtauksissa luihun näköinen. Kertakaikkiaan hyvä casting.

Mutta asiaan. Hyvä artikkeli. Aivan naulankantaan. Katsojien reaktiot päähenkilöön kertovat juurikin eri ikäisten ja eri sukupuolta olevien ihmisten valtavasta erosta käsittää ihmissuhteita ja siitä mikä on toivottavaa tai eitoivottavaa, normaalia tai epänormaalia, kiihottavaa tai eikiihottavaa jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Nype

Hyvä esimerkki elävästä elämästä on poliisisurmaaja Steen Cristiansen. Hänhän sai aikoinaan naisilta postivyöryn vankilaan. Muistuttaa ulkonäöltään ehkä jotenkin sarjan päähenkilöä? Sysiruma ja lihava surmaaja ei olisi saanut.

Vierailija

Kenen mielestä tuo onneton pikku-sintti on komea?? Ei sovi rooliin yhtään juuri siksi ettei ole komea!! Tuohon olisi pitänyt löytää oikeasti kaunis mies, jonka pelkät kasvot saavat naiset kostumaan. Tuo onneton rääpäle ei vakuuta sen enempää naistenmiehenä kuin murhaajanakaan.

Vierailija

Myös joukkovainoamisen aloittaja (t) saa muut, rekrytoidyt, manipuloidut, addiktoitumaan salakatseluun, kuunteluun, vahtimiseen, vuosikausien melu häiriköimiseen, tutkintapyyntökampanjaan, viha ja hautanteklkampanjaan, eikä rekrytoitu jengi näe toiminnassaan mitään väärää. Päinvastoin, koko jengi esittää uhrinsa uhria.

Vierailija

Dexter-efekti. Itse koin tuon mindfuck-ilmiön Dexteriä katsoessani. En siis pitänyt häntä komeana, mutta ensin hänen tekemänsä murhat olivat yök yök, sitten ajattelin, että kai se on hyvä, kun joku siivoaa tuollaiset kiinnijäämättömät rikolliset pois. Ja lopulta puolessa välissä kausia ja sen jälkeen toivoin, ettei Dexter jää missään kohtaa kiinni.

Vierailija

Komea ja karismaattinen eivät ole täysin sama asia. Mielestäni Penn Badgley on molempia noita, mutta uskoisin että nekin jotka eivät häntä komeana pidä, uskovat että Joe:n hahmolla on sitä karismaa, mikä vetää ihmisiä hänen puoleensa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat