Kommentit (13)

Vierailija

"Kun ompeleet poistaa, takki istuu paremmin päälle ja laskeutuu kauniimmin. Samalla käyttömukavuuskin kasvaa, kun kangas ei pingota niin helposti vastaan liikkeessäkään."
Ja höpö höpö. Ihmiset sovittavat nuo vaatteet ennen ostopäätöstä. Ja se joka istuu hyvin niin ostetaan. Ja näin ollen jos noita ompeleita mennään ratkomaan niin sitten ostettu vaate on liian iso. Kyllä se on kauppiaan tehtävä huolehtia että ihmiset ostavat oikean kokoisia vaatteita.

Vaatesuunnittelija

No nyt on kyllä vierailijalta täyttä huttua. Vaatteesta ei tule mystisesti isompi, kun takahalkion tukiompeleet poistetaan. Vaatteita sovitellaan myymälässä yleensä sovituskopissa melko liikkumattomana, ja ompeleen vaikutusta vaatteen istuvuuteen kävellessä ei silloin huomaa. Valitettavasti muut kyllä huomaavat, kun takin omistaja myöhemmin kävelee halkio kiinni ommeltuna.

Halkion tehtävä on antaa tilaa liikkumiseen ja siinä olevat tukiompeleet kuuluu poistaa, ellei halua että vaate näyttää hölmöltä päällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Toinen, vastaavaan kategoriaan kuuluva juttu on hihamerkkien poistamatta jättäminen puvuntakeista ja vastaavista. Sen tarkoitus ei ole tosiaan edustaa valmistajan premium merkkiä kantajansa hihassa, vaan esim. helpottaa tunnistamista myymälän rekeissä roikkuessaan.

onhan näitä...

Samat pöllöt eivät osaa ratkoa taskuja auki, vaan valittavat työpaikan kahvipöydässä "miksei ole nykyään enää taskuja bleisereissä..." :D

Vierailija

No en kyllä ymmärrä, miksei vaatekaupoissa voida ottaa tuollaista ommelta pois, kun ne laitetaan rekkiin. 

Minä käytän toppatakkeja, joten en ole törmännyt tuollaiseen ongelmaan.

Vierailija

Jos ostaa vaatteensa asiansa tuntevasta liikkeestä, niin myyjä kyllä ratkoo tuommoiset auki, tai ainakin tarjoutuu tekemään sen. Kun kyse on kuljetuksen aikaisen muodonmuutoksen estosta, niin monessa fiksummassa myymälässä, ne poistetaan jo esille laitettaessa, koska ei ne enää myymälän henkarissa miksikään mene. 
Takin- ja housuntaskuja ei sen sijaan välttämättä edes kannata aukoa, mikäli niille ei ole käyttöä. 

Vierailija

Yritin kerran ottaa (tarjouduin siis) ruksin pois työkaverin hameesta, mutta tämä suuttui. Oli kuulemma kallis ja hieno hame, eikä sitä mennä tuunaamaan. Kynähame näytti aika lystikkäältä kävellessä, kun työkaveri oli jälleen kerran ostanut numeroa (tai kahta) liian pienen vaatteen.

Vierailija

Ihan tarkoituksella en availe housujen taskuja enkä ehkä bleiserienkään, koska en aio laittaa mitään tavaroita enkä käsiänikään niiden taskuihin.  Takin taskuun laitan kylläkin heijastimen.  Housujen taskut muistan vain, jos lentoaseman turvatarkastuksessa kysytään, onko mitään taskussa.

Livija

Tosi häiritsevää kun edellä kävelee joku joka jättänyt x-ompeleen paikalleen. Muuten saattaa olla tosi huoliteltu ja asu selkeästi mietitty, mutta tuo yksityiskohta vie pohjan koko tyyliltä. Samanlainen tyylimoka, kuin jos jättäisi hintalapun roikkumaan vaatteeseen.

Perperi

Vierailija kirjoitti:
Nykyihmiset on sivistymättömiä moukkia.

Niin, kyllä itsekin aina ihmettelen sitä, kun nykyihmiset haukkuvat ja nimittelevät muita ihmisiä kaikenlaisilla kommenttipalstoilla.

melanie

Perperi kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Nykyihmiset on sivistymättömiä moukkia.

Niin, kyllä itsekin aina ihmettelen sitä, kun nykyihmiset haukkuvat ja nimittelevät muita ihmisiä kaikenlaisilla kommenttipalstoilla.

"Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa"!! Oletko tuollaista sanontaa kuullut? Asiasta voi kommenttipalstalla sanoa, jokaisella on oikeus mielipiteeseensä!!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat