Sivut

Kommentit (30)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Pari vaihtoehtoehtoa mistä en olisi valinnut mitään.

Joo, niin kuin se ruokajuttu. Ei niistä mikään ole sellaista mitä en ikipäivänä koskaan söisi - olen itse asiassa syönyt noita kaikkia. Otin sitten vaan sen mitä vähiten mieluiten syön (purjo ja selleri).

Vierailija

Perseelleen meni... ilmeisesti ruokainhokysymyksen takia... vaihtoehtona ei ollut 'ei mitään', joten valitsin sirkkaleivän. Tästä johtuen sain diagnoosiksi 'ötökkäfobian', jota minulla ei tosiaan ole.

?

Saisiko listan mahdollisista tuloksista? Vaikea sanoa onko kuolemanpelko näistä pahin vai ei. Kommenttien perusteella tuloksia voivat olla ainakin:

- kuolema

- ahtaat paikat

- korkeat paikat

- ötökät

- pimeys

- ilmeisesti pierut?

Olikohan muuta?

Vierailija

"Mikä metsä on mielestäsi hurjin?"

Ensin pitäisi tietää, mitä "hurja" tässä yhteydessä tarkoittaa. Villi? Raivokas? Raju? Kova? Hillitön? Vauhko? Vihainen? Raaka? Kiihekä? Suunniltaan oleva? Kesytön? Myrskyinen? Riehakas? Raivopäinen? Loistava? Mainio? Vihainen? Räväkkä? Järisyttävä? Vimmattu? Tavaton? Mahdoton? Yletön? Älytön? Tavaton? Mieletön? Silmitön?
Ilmeisesti ajatuksena oli kysyä, mikä vaihtoehdoista oli mielestäni pelottavin. Pelottava ei kuitenkaan ole hurjan synonyymi. Hirveä olisi. Ehkä sitten haluttiin kysyä, mikä metsä on hirvein. Mielestäni mikään vaihtoehdoista ei ollut hirveä eikä pelottava.

Siksi varmaan sainkin tulokseksi, että pahin pelkoni ovat ahtaat paikat,kuten hissit ja lentokoneet. Minusta hissit ja lentokoneet ovat oikein mukavia. Korkeita paikkoja ja ihmissusivampyyrizombiniljahirviöitä sen sijaan pelkään kuollakseni.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat