Rovaniemeläisen Sonjan kolmilapsinen perhe käyttää ruokaan vain 150 €/kk – ostavat lähes kaiken hävikkiruokasivustoilta

Rovaniemeläisen Sonjan kolmilapsinen perhe käyttää ruokaan vain 150 €/kk – ostavat lähes kaiken hävikkiruokasivustoilta

Sonja Alaraatikka käy tavallisessa ruokakaupassa vain pari kertaa kuukaudessa. Hän tilaa nelihenkisen perheensä ruoat hävikkiruokasivustoilta. Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (46)

Vierailija

Samaa harrastan. Matsmartilla pystyy hyvin valita, että näkyy tuotteet järjestyksessä parhaan alennusprosenttien mukaan. Tottakai lihat ja kasvikset pitää kaupasta hakea, mutta tilailen systerin kanssa aina yhteisen laatikon muutaman kuukauden välein. Tulee ilmaiset postit, kun isompi tilaus. Taas tuli pastoja, keittoja, lasagnelevyjä, pesuainetta, rasvoja ja meikkejä tilattua. :)

Vierailija

Minusta olisi mielenkiintoista nähdä miten tähän 150€/kk on päästy.
Haluaisin nähdä esimerkiksi seurannan 2 -4 viikolta mitä perhe on syönyt (ruokalista), valmistusaineet ja mitkä tuotteet olivat hävikkiresqueta ja mitkä kaupasta.

Se on fiksua, että hävikkiruoka käytetään. Oma kokemukseni hävikkiruokakaupasta on vain huono, kaupan on light-mehuja, näkkileipää, ym muuta kuivatuotetta mitä en osta muutenkaan. Ruokavaliooni kuuluu tuore ruoka, kana, kala, salaatti, tuoreet vihannekset ja yrtit. Vain vähän riisiä, perunaa.

Jos perhe ostaa näin paljon kuivatuotetta, niin tulee mieleen, että ruoka on monta päivää ketsuppispagettipapumössöä ja porkkanasämpylää. Sellaisella pääsee toki halvalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Katsoin erään hävikkiputiikin etusivua löysin sivukaupalla einesnuudeliaterioita, virvoitus- ja energiajuomia, säilykkeitä, tölkkipapuja, sipsiä, karkkia, energiapatukoita, keksejä, vauvanruokaa, eineksiä, valmiskastikkeita, ateriakorvikkeita.

Näilläkö tämän perheen äiti valmistaa terveellisiä, monipuolisia ja vaihtelevia aterioita perheelleen? Vau, nyt täytyy ihailla hänen taitojaan ja kekseliäisyyttään.

Vierailija

Ihan höpö höpöä tämä juttu, ei Fiksuruoka.fi:n ruoilla elä. Tuttu sivusto kyllä, tein kokeeksi yhden tilauksen mutta pitkään sai selata että löysi järkevää ostettavaa, eli sellaista mitä muutenkin ostaisi. Päädyin tilaamaan ketsupin, näkkileipää, kikherneitä, astianpesukonetabletteja, pyykinpesuainetta ja hammastahnaa. Ei niillä ihan meidän perhettä ruokita.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat