Kookos ja riisiviinietikka tekevät tavallisista kanankoivista superherkkua – nappaa talteen resepti

Kookos ja riisiviinietikka tekevät tavallisista kanankoivista superherkkua – nappaa talteen resepti

Kookosmaito pehmentää etikan happoja ja tuo ihanaa kermaisuutta ruokaan.

Mitä jos valmistaisit kanankoivet vaihteeksi Filippiinien tyyliin? Se ei ole ruokamaana yhtä tunnettu kuin Thaimaa tai Vietnam, mutta odotapa vain!Lue koko juttu

Kommentit (3)

Vierailija

Onpa sekava ohje! Mikä tässä on se marinadi? Tarkoittaako, että kaikki aineet -paitsi kana- sekoitetaan kastikkeeksi, jota keitetään kokoon ... ???

Vierailija

Ihan selkeä ohje. Kaikki marinadiin joka sitten keitetään kokoon uunissa jo paistumassa olevien koipien päälle. Jatkoon 😋

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tapsa

Selkeä ohje. Kaikki paitsi kanat sekoitetaan, kanat vuokaan ja seos päälle, annetaan marinoitua 2h jääkaapissa. 2h jälkeen nostetaan pelkät koivet pistovuokaan ja laitetaan uuniin, paistumisen aikana keitetään jäljellä oleva marinadi puoliksi kasaan ja kun koivet ovat olleet uunissa sen 25min ajan, kaadetaan marinadi koipien päälle ja annetaan koipien olla vielä 35min uunissa. Tuon 35min aikana voi vaikka sen riisin keittää koipien kaveriksi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat