Luulitko, että ennen oli rankempaa ja nykynuoret ovat löysiä vellihousuja? Mieti vielä!

Luulitko, että ennen oli rankempaa ja nykynuoret ovat löysiä vellihousuja? Mieti vielä!

Lotta Backlundin mielestä ennen oli vaikeampaa, mutta hän ei aio enää muistutella siitä koko ajan.

Ennen oli varmasti vaikeampaa, mutta joka sukupolvella on omat ongelmansa, joita ei pitäisi vähätellä, kirjoittaa Me Naisten kolumnistina aloittava Lotta Backlund. Lue koko juttu

Kommentit (2)

Mika

Uusi kolumnisti voisi miettiä vähän tarkemmin sanomisiaan. 39-vuotiaana, eli ilmeisesti 1981 syntyneenä hän ei varmastikkaan ole ahdistunut -75 loppuneesta Vietnamin sodasta ja jos hän tarkemmin miettii niin varmaan muistaa, että ennen vanhaan ei todellakaan tullut sarjoja joka päivä! Cosby show tuli täsmälleen kerran viikossa ja sillä selvä. Ja kyllä jokainen sillon osasi vhs-kasetista taittaa pois sen pienen lipareen jottei kasetille voi nauhoittaa enää mitään (ellei laita vaikka teippiä sen aukon päälle) jos siinä oli jotain tärkeää. Ärsyttävää pätemistä ja mukahauskuutusta. Ehkäpä tarkempana jatkossa ja vitsikynä teroitettuna.

Vierailija

Olen 72-vuotias mummo. Aina on ongelmia ja vaikeuksia. Nuoruudessani liikuttiin polkupyörillä. Autoja oli harvoilla. Koulu olivat maksullisia. Rahaa oli vain välttämättömään. Nyt rahan ympärillä pyöriminen ahdistaa. Esimerkiksi opettaja ja sairaanhoitaja olivat arvostettuja ammatteja. He olivat ylpeitä ammatistaan. Nyt he ovat väsyneitä, masentuneita ja pienipalkkaisia. Enää ei nautita tavallisesta tekemisestä, vaan jokainen taistelee rahasta. Televisio nostaa tähtiä esiin. Moni masentuu mitättömyyteensä. Nyt on jokaisen psyykattava itsensä ja ajateltava mitkä ovat niitä hyviä asioita, joille elää. Jos lähtee tavoittelemaan sometaivasta, voi käydä huonosti. Tsemppiä kaikille ihmisille ja erityisesti nuorille, jotka olette hyviä, mukavia ja fiksuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat