Muusikko Eva Louhivuori kertoo, miten irtautui alistavasta suhteesta: ”Henkinen väkivalta oli raskaampaa kantaa kuin fyysinen”

Muusikko Eva Louhivuori kertoo, miten irtautui alistavasta suhteesta: ”Henkinen väkivalta oli raskaampaa kantaa kuin fyysinen”

Vertaistuki on ollut ratkaiseva apu Evan toipumisessa. ”Haluan tarinallani antaa toivoa tai voimaa saman kokeneille. Kenenkään ei kuulu sietää sellaista.”

Henkinen väkivalta parisuhteessa mursi muusikko Eva Louhivuoren itsetunnon. Siksi suhteesta tuntui melkein mahdottomalta lähteä.Lue koko juttu

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
saman kokenut

Ihan kuin omasta elamastani parikymmenta vuotta sitten! Voin allekirjoittaa lahes sanasta sanaan! Itse paasin lopulta irti narsistisesta suhteesta muuttamalla maasta. Narsisti ei hevilla luovu uhristaan ja siksi lahteminen on todella vaikeaa! Joka ei ole kokenut ei voi ymmartaa missa lieassa naristi uhrinsa pitaa!

Ja Evalle terveisia - olet mahtava laulaja. Kaunis aani ja elaytymisesi on aitoa <3!

lopulta valitsin sinkkuuden

Kahden erilaisen miehen kanssa aviossa olleena kärsin 25v henkistä väkivaltaa ja 25v ruumiillista väkivaltaa  ja tasan tarkkaan sanon että RUUMIILLINEN VÄKIVALTA ON PAHEMPAA KUIN HENKINEN SILLÄ SIINÄ SAA AINA PELÄTÄ LÄHTEEKÖ HENKI TAI LOUKKAANTUUKO PAHASTI.Henkinen väkivalta antaa yöt nukkua suht rauhassa.

Narsistin uhri ja äiti

Olen kokenut saman myös itse. Juttu oli koskettava ja Eva on rohkea puhuessa avoimesti kokemuksistaan. Olen lukenut paljon sairauteen liittyvää kirjallisuutta ja lukenut samanlaisia "ulos tuloja" kuin tämä. Kaipaisin kuitenkin tietoa, juttuja ja muiden ihmisten kokemuksia siitä jos sattuu olemaan vielä niinkin että narsistin kanssa on lapsia. Kuinka siitä eteenpäin? Kuinka suojella lapsia henkiseltä väkivallalta kun sitä eivät viranomaiset tai muut viralliset tahot juurikaan tunnista. Henkinen väkivalta kun ei näy niin miten sen olemassaoloon voi silloin puuttua?

Vierailija

Kiitos Eva, että puhut vaikeasta aiheesta julkisesti. Varmasti joku tällä hetkelläkin samanlaisessa tilanteessa oleva saa artikkelista impulssin lähteä narsistin kynsistä.

Vierailija

Miksi Me Naisia ei kiinnosta kuin nämä tällaiset perinteiset tapaukset, joissa naiset toistaa samoja parisuhdevirheitä sukupolvesta toiseen? Koittakaa nyt löytää tarinoita niistäkin, jotka välttävät tietoisesti nämä karikot ja elävät ei-kaavanmukaista elämää. On niitä muunlaisikain naisia kuin näitä uhreja, jotka antavat miesten määritellä elämänsä kulun.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat