11 tv-sarjaa, jotka ovat aivan liian aliarvostettuja – sinäkin saatat koukuttua näihin!

11 tv-sarjaa, jotka ovat aivan liian aliarvostettuja – sinäkin saatat koukuttua näihin!

Tarjonta sarjoista on nykyään valtava, mutta joskus huippusarjat menevät itseltä ohi. Koostimme tähän juttuun yksitoista loistavaa sarjaa ja ohjelmaa. Valitettavasti yhtä ei tällä hetkellä näe Suomessa mistään.Lue koko juttu

Kommentit (4)

brittifani

Lovejoyt kaikki kovalevyllä. Jos ei muuta katsottavaa ole, sieltä vaan sitten.

Kerran kolmessa vuodessa vaikka koko kausi kerralla. Edustaa "kevyen, mutta älykkään" käsikirjoituksen aatelistoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tuputus = negatiivista

Näin vanhempana, silloin tällöin Netflixiä tai HBO:ta tilaavana aina välillä kyllästyttää tietynlainen tuputus. Tästä saan joka a) pyyhkeitä tai b) tätä kommenttia ei julkaista. Tiedän sen hyvin. Mutta siltikin, minusta on jo liikaa sarjoja, joissa on esillä seksuaalivähemmistöjen ongelmia. Ihan kuin ne olisivat koko Suomessa  tavanomaisia. Ehkä jossain, mutta täällä pikkukaupungissa elämä on edelleen hipsterien sun muiden mielestä varmaan sellaista juntahtavaa ;) Jos joku kuuluu vähemmistöön, ei hän siitä mekkaloi. Emmekä mekään, jotka emme kuulu. Ihan sama. Julkisuudesta saa kphta kukvan, että kohta kaikki ovat menossa korjausleikkauksiin.

Vierailija

Kyllä se loppujen lopuksi jokainen katsoja on oman tiensä kulkija, nykyisin tehdään tusina sarjoja joilla ei ole pahemmin katsojia kuin silloin tällöin joku ohimennen hetken katselee. Taso on laskenut eikä nykyisin tehdä mitään laatusarjoja jotka olisivat mielenkiintoisia ja koukuttavia.  Esimerkiksi Kotiin Takaisin australialainen sarja on hyvä esimerkki siitä mikä oli pidetty ja kehuttu sarja. Mutta tämän tasoisia ei näy ruudussa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat