Sivut

Kommentit (27)

-tintti-

Kateelliset täällä panettelee. Jutta on upea nainen, joka on tehnyt koko ikänsä töitä. Yrittäjän elämä on jotain aivan muuta kuin duunari kuvittelee. Riskit on yrittäjällä ja jos yrittäjä rikastuu Suomessa, on jotain tehty hyvin ja oikein. Sen lisäksi, että Jutta on tyttö tekemään duunia, hän menetti rakkaimpansa jo nuorena. Hän on siitä huolimatta pärjännyt upeasti ja opettaa muille hyviä asioita. Kaikki kunnia Jutalle, olet kaiken hyvän elämässäsi ansainnut. Toivon sinulle pitkää ja onnellista elämää yhdessä Juhan kanssa ja koko perheelle terveyttä ja menestystä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tiedetään

Aika ennen Juttaa Jussilan vaimona, Herra tarjosi 50t markkaa siitä, että naimisiin ja hänen omaisuus vaimon nimiin... Kun tuli 'ei', meni hetki ja kas, näin oltiin salamarakastuttu Jutan kanssa.... Että täysin pyyteetöntä ja rakastavaa toimintaa, ja ihan täysin itse on Jutta itseään myymällä ansainnut tilin.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
lappeenranta kirjoitti:
Jussilan ternimaito ja verkostohuijaukset kannatti?

Tää nainen on kyllä ihan itse luonut oman bisneksensä. Aika keskiaikainen ajattelutapa että kaikki naisen menestys olisi automaattisesti jotenkin kytköksissä mieheen.

Ei todellakaan ole itse luonut.

Vierailija

Se on suhteellista kuinka paljon rahaa kukakin pystyy tekemään työnteolla. Olisi mielenkiintoista jos jossain artikkelissa tätä vähän avattaisiin enemmän, että mistä rahat konkreettisesti tulevat. 

Vierailija

Jutta Virtanen on juntti Virroilta. Vaikka hän uisi kotonaan uima-altaassa rahassa, hänestä ei tule koskaan tyylikästä salonkikelpoista leidiä. Vaikka hän omistaisi kaikenmaailman rikkaudet maailmassa tämä JUNTTIUS paistaa selvästi ja kauas. Jos hän olisi sinut itsensä kanssa, ei hakeutuisi julkisuuteen esittelemään niinsanottuja rikkauksiaan. Lähinnä naurettavaa. Kaikki hänen kuvansa on photoshopattu, olen nähnyt hänet luonnossa, ei ole kaunis, näyttää noita-akalta, hiukset ohuet kuin vanhalla kaljuuntuvalla miehellä. Hänessä ei ole mitään tyylikkyyttä eikä arvokkuutta. Vaikka hän laittaisi mitkä merkkikrääsät niskaansa tämä Virtojen JUNTTI paistaa sieltä kuitenkin. Rahalla kun ei voi ostaa tyyliä eikä arvokkuutta, se tulee sisältä, ja sitähän tällä Jutalla ei ole, sisin kun huutaa tyhjyyttään. Hän on pintaliitoihminen, se että hän rikkoi Jussilan perheen aikoinaan ja käyttäytyi kuin mikäkin sika Jussilan entistä vaimoa kohtaan. Onpa jännä että tämä Jussila hukkui, taisi olla pahasti veloissaan, no Jutta korjas saldon ja siinä senkun porskuttaa ja sukunimet ja miehet vaihtuu. Seuraavaa odotellessa.......

Tietysti kateellinen

Nyt ymmärrän, miksi se Bachelor Juha tämän ikääntyneen muskeli Jutan otti. Omaisuushan se vaakakupissa painoi sen verran, että nuoremmat kauniit sirot tyttöset sai jäädä, toistaiseksi. Kyllä Juhan kaltainen mies rahan haistaa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat