”Jopa seksin jälkeen on silittelyn sijaan tarve räplätä kännykkää” – suomalaiset lataavat nyt suorat sanat kaikille tutusta käytöksestä......

”Jopa seksin jälkeen on silittelyn sijaan tarve räplätä kännykkää” – suomalaiset lataavat nyt suorat sanat kaikille tutusta käytöksestä......

Tuttu tilanne?

Me Naisten kyselyssä selvisi, miten suomalaiset suhtautuvat fubbaukseen. Joitakin älypuhelintaan vilkuilevat kanssaihmiset suorastaan raivostuttavat, osan mielestä satunnainen näppäily on ymmärrettävää.Lue koko juttu

Kommentit (7)

Mitä tilaaa

Naiset ovat nykyisin käsittämättömän pinnallisia, kun Tinderistä saa panon vaikka heti aktin jälkeen ei haluta nähdä mitään vaivaa saati tutustua mieheen. Naisille mihillä on nykyisin enää pelkkä statistin rooli. Paskoja suhteita haette ja niitä saatte, katsokaa peiliin ja miettikää sitä naiset.

Naisten tauti

Suomalaiset naiset ovat nykyisin todella sekaisin, ei voi ajatellakaan suomalaista kumppania pakko kääntää katse ulkomaille. Toivottavasti kännykkä on sitä mitä haluatte ja huolehtii teistä myös vanhoina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ystävättären kanssa luemme yhdessä esim. ip-lehtiä puhelimiltamme. Naureskelemme klikkiotsikoille, keskustelemme jos on jotain molempia kiinnostavaa ja ellemme muuta keksi, niin ainahan voi viihdyttää itseään vaikka päivän horoskoopeilla. Ei tarvitse olla niin tosikkomaisia, puhelin tai minä, yhyy. Voi olla sekä että, puhelimen kautta löytyy kivoja puheenaiheita.  Mutta me olemmekin jo vanhoja kavereita, ei ole enää tarvetta puhua itsestään tai omasta elämästä, ellei sitten ole jotain mielenkiintoista meneillään. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
No ainakin mun perheessä fubbaaja on mies, joten en ihan ymmärrä naisvihajuttuja.

Sama. Aina joku älylaite nenän edessä miehellä. Ei mitään läsnäoloa vaimolle saati lapsille. En tajua minäkään tätä naisten syyllistämistä. Eiköhän tämä ongelma koske molempia sukupuolia.

Heli K.

Itse en fubbaa: sen kerran kun on ihan live-seuraa, haluan nauttia siitä. Jos ystäväni fubbaavat seurassani, niin todellakin tulee tunne, etten minä tai juttuni ole kiinnostavia. Aika loukkaavaa. Olen yrittänyt opetella sietämään fubbailua, sen verran yleistä se on, mutta ei se helppoa ole, kun itse on kasvanut ja viettänyt kukkeimman nuoruutensa lankapuhelinten maailmassa.

Käytän kyllä paljon digitaalisia viestimiä itsekin, mutta henkilökohtaisessa kontaktissa haluan edelleen nähdä ja kuulla henkilön, jonka seurassa olen. Se ei flubbailun lomassa onnistu, koska tutkimusten valossa multitasaus on hevonkukkua. Jos huomio häiriintyy parin minuutin välein, on mahdotonta huomata sitä tärkeintä osaa viestinnästä, jota ei välttämättä sanoiksi pueta.

Frank Pappa kehotti aikanaan meitä koskettelemaan toisiamme.
Pitäisikö nyt alkaa kehitysmaan ihmisiä näkemään ja kuulemaan toisensa. Ja miksei koskettelemaankin, jos toisesta voi kosketuksen tarpeen lukea.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat