Pitkään ajattelin, että pieni vinoilu on aina paikallaan – sitten tajusin, että minua piinaa kehu-ummetus

Pitkään ajattelin, että pieni vinoilu on aina paikallaan – sitten tajusin, että minua piinaa kehu-ummetus

Vuonna 2019 opin, että rehti suitsuttaminen saattaa hyvinkin olla parasta, mitä ihmissuhteisiinsa voi tuoda, kirjoittaa toimittaja Milla Kukkonen.Lue koko juttu

Kommentit (6)

Vierailija

Niin sitä kasvaa ihmisenä kun vähän ikää tulee ja kursseja käy. Pian alkaa jooga-harrastus ja ennen kuin huomaakaan on jo opettamassa ihan guruna millainen on oikea ihminen ja sen elämä. Lopulta sitä istuu jossain kylpylässä naisviikset säärikarvasto vipattaen miten on keksinyt elämän tarkoituksen ja kaikkialla kaikki tuumivat kuin silloin kun putte-possun nimipäiviä vietettiin, oi jospa oisin saanut olla mukana nöf nöf nöf wii! Noooh tyttö on sentään nätti kuin sika pienenä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Minulla on kerran kaatunut muuten hyvä parisuhde tuollaiseen naljailuun. Alussa ihailin kumppanini sanavalmiutta ja nasevia läppiä, mutta pidemmän päälle hänen kanssa oli raskasta olla, sillä hän kohdisti joskus aika ronskiakin vinoilua minuun pitkin päivää, kaiket päivät, eikä mikään ollut hänelle pyhää. Aina, kun läpät alkoivat mennä ihoni alle ja pyysin häntä lopettamaan, hän suuttui ja sain kuulla kunniani siitä, kuinka huumorintajuton tosikko olen. Hänen mielestä vastuu oli kuulijalla riippumatta siitä, mitä hän suustaan päästi, sillä hänhän vain vitsaili. Lopulta en kestänyt niitä juttuja enää, ja lähdin suhteesta. En tosin saanut kerrottua hänelle todellista syytä eroon koskaan, sillä itsetuntoni oli säpäleinä vuosien veetuilun jäljiltä, ja lähdön hetkellä koin häpeää siitä, etten enää kestänyt hänen vitsejään.

Vierailija

Keskusteltiin kerran työohjaajan kanssa kehuista, toisten kehumisesta ja kehujen vastaanottamisesta. Ilmeisesti se on jo lapsuudessa opittua, jos vanhemmat kehuivat lasta, lapsi oppi käsittelemään kehuja. Lapsi kasvaa tietäen vanhempien rakastavan ja arvostavan häntä sellaisena kuin hän on. Hänelle tulee hyvä itsetunto. Ilkeily juontaa samalla tavalla polkunsa, paitsi että harvalla on ilkeilyn seurauksena hyvä itsetunto.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat