Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Ei yhtään perussuomalaista??? Esim. Lulu Ranne ja Laura Huhtasaari kuuluivat viiden tyylikkäimmän joukkoon. Onko tämä poliittinen listaus?

Vierailija

Tänäkin vuonna toinen toistaan upeampia juhla - asuja. Asia, josta olisin ainakin itse kiinnostunut ja mistä en ainakaan vielä ole nähnyt artikkelia, on naisten juhlakampaukset! Aivan todella upeita luomuksia. Hienoa olisi vielä nähdä ennen ja nyt kampaukset, eli millaiset hiukset henkilöllä täytyy olla, jotta saadaan näitä taideteoksia. Kampaajien nimetkin olisi syytä mainita, että muutkin naiset voisivat ottaa heihin yhteyttä juhlatilaisuuksien alla. Arvostan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kiinnittikö kukaan muu huomiota Tiina Teräväisen pitsi-tyyliseen tummaan asuun. Todella upea. Lehdet eivät huomioineet pukua lainkaan....: /

Vierailija

tais olla Li myös menossa nukkumaan, yäk, nuori nainen ja pukeutuu kuin väsynyt mummo.   kuvista puuttuu  ehdotomasti mainitsemisen arvoinen Jenna Simula,nuori kaunis nainen hänkin ja pukeutui kauniiseen kelta-mustaan mekkoon 

Vierailija

Miksi ei löydy kuvia kauniista asusta joka oli yhdellä veteraanin mukana olleella sukulaisella. Hänestä ei löydy teksteissäkään mitään mainintaa, vaikka jossain vaiheessa hän oli kauneimman puvun listalla tv-selostuksessa..

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat