Kommentit (6)

jahnu

Meillä joululahjakirjoita tehtiin syksyllä lista,jonka kirjason tädit laittoivat nastalla seinään.Kaikki hankittiin taloon ja saapumisilmoitus tuli postissa hyvissä ajoin,kaksi jenkkikassillista hyvässälykyssä.Se kyllä oli ennen digiaikaa.

Vierailija

Ostan käytettyjä lahjoja ja käytän niiden keksimiseen ja etsimiseen paljon aikaa ja vaivaa. Kyse ei ole siitä, ettei olisi rahaa ostaa uutta, mutta usein käytetty aarre on uutta lahjaa hauskempi ja saajalle mieluisampi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mixy

Ostan mielelläni joululahjaksi vaikkapa uuden käyttämättömän hyvälaatuisen villapaidan, jossa roikkuu vielä kaikki laput paikoillaan. Itsekin ostan nykyään vain tuollaisia toisten vikaostoksia ja joskus muutaman kerran käytettyjä uudenveroisia vaatteita. Säästän paljon rahaa ja onhan se ekologisempaa kuin uuden samanlaisen ostaminen kaupasta.

Täällä Ruotsissa valitaan joka vuosi Vuoden joululahja. Viime vuonna se oli käytetty vaate. Nykyään kun on paljon somevaikuttajia jotka myyvätvain kerran pari käytettyjä vaatteitaan, on helppo pukeutua muodin mukaan jos se kiinnostaa.

Vierailija

Ostin kerran käytetyn lahjan jouluksi. Saaja katkaisi välit kokonaan loppuelämäksi. No en sure häntä, materialistia enää.

Yksi mielipide vain ☺

Minusta on ihanaa saada lahjaksi uusi, painettu kirja. Oi ihana sita uuden kirjan tuoksua. En antaisi myöskään lahjaksi käytettyä kirjaa. Ei se määrä vaan laatu.

Annemi

Ihanaa, että tästäkin joku jossain kirjoittaa!
Mä olen aikanani tuntenut huonoa omaa tuntoa käytetyistä lahjoista ihan syyttä suotta. Kyllä silloinkin olin ekologisesti ajatteleva, mutta kun raha omaishoitajana oli tiukalla sitä kompastui helposti tuohon huonommuuden tunteeseen.
Mä en ostanut ainoastaan kirjoja. Yksikin vuosi, kun meillä oli ritarileikit kovaa valuuttaa joulupukki toi ison torista hankitun ritarilinnan, joka sopi kukkarolle, mutta oli myös hauska lahja lapsille sekä ihana kun sain pelastaa maailmaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat