Sivut

Kommentit (30)

Vierailija

Joo tuli yliannostus Vappua jo noin 10  vuotta sitten, oli silloinkin joka tuutissa. En voinut edes naistenlehtiä ostaa jos oli Pimiä kannessa. Nyt on taas alkanut häiritä kimakka ääni ja kyllä näyttää tv:ssä pulskalta, voisi siis ajatella katsojia kun valitsevat pukuja. Jotenkin vois jo ottaa uusia kasvoja ja on kait oikeitakin tv-juontajia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vappu on valontuoja

Kuulkaas nyt Vapun arvostelijat! Vappu saa olla minkä näköinen,kokoinen ja ääninen vaan. Vappua ei 8le pakkp katsella tai kuunnella. Tv:stä voi vaihtaa kanavaa tai sulkea kokonaan jos noin paljonnärsyttää. Itse seuraan Vappua instagramissa ja voin sanoo että joka päivä kuntoilee tavalla tai toisella ja päivittäin käy aamulenkillä. Käy myös muutaman kerran viikossa salilla (toisin kuin te sohvaperunat jotka keskitytte haukkumaan)
Mitä sitten jos on hieman enemmän massaa? Hyvin kelpaa ohjelmaformaattiin ja tuotantotiimiin tuollaisena kun on.

Vierailija

Vappu olet upea nainen ! Ihan täydellinen. Olet uniikki !
Arvostelijasi saavat minulta nollan.
Sinä täyden 10 !
Siunaan sinua ja perhettäsi.!
T."myrsky"

Sama kun persvako näkyisi...

Vappu on varmaan ihan hyvä juontaja, mutta miten voi kuvitellakaan että olisi jotenkin tyylikästä esiintyä tissit paljaana julkisesti?? Antaa vaan todella halvan ja sivistymättömän mielikuvan ihmisestä. Samaa voi sanoa Helena Ahti-Hallberista.. Huah..

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
susanna laine on upeee

On kyllä ruvennut selvästi rupsahtamaan, koska en kiinnostu koskaan misseistä tai erittäin kauniista naisista, mutta nyt alkaa olla ihan tuupattavan näköinen. Eihän se tietenkään minulle antaisi, mutta noin teoreettisella tasolla alkaa kohta olla ainakin hyvää runkkumatskua ulkohuusin seinään. Ehkä sen joku vielä kengittääkin tiedä häntä. Aika itsenäisen ja itsepäisen oloinen.

Ärsyyntynyt

Pyöristynyt on Vappu ja tekopirteä olemukseksi ärsyttää suunnattomasti. Kasvosi ovat jo kuluneet, kun hörsyät ja huohotat lähes joka ohjelman juontajana. Keksi joku muu keino maksaa asuntolainasi ja Amerikan matkasi. Häivy telkkarista. Sitten voi maikkaria alkaa jopa katsomaan.

Vierailija

Eikö tosiaan Suomesta löydy uusia juontajia. Vappu ja Mikko on niin kuluneita huutamisellaan. Äänestäkää! Äänestäkää! Ja sitä tekohörötystä, mitä Vappu harrastaa, ei jaksa kuunnella.

Mummu Turusta

Olen alkanut pitää Vapusta. TTK on hänen kisansa. Hän on rento ja oma itsensä. Tuija Pehkosen teennäisyyttä ei kestä vanha Erkkikään. Kiloista viis!

Vierailija

Vapun ulkonäöstä en sano mitään. Paras joululahjani olisi kuitenkin se, jos hän pysyisi koko ensi vuoden poissa televisiosta. Olen niiiiiin lopen kyllästynyt häneen juontajana. Ärsyttävä, teennäinen, minä-minä, kälättäjä. Mitä pahaa olemme tehneet, että joudumme kestämään Pimiää vuodesta toiseen!

Sivut

Thread has been locked.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat