Ex-kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta on kuollut – puoliso ottaa Twitterissä kantaa eutanasiaan

Ex-kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta on kuollut – puoliso ottaa Twitterissä kantaa eutanasiaan

Entinen kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta on kuollut. – Maailma menetti positiivisen ja eloisan ihmisen, jonka epäitsekkyys ja elämänilo hipoi kaikkia rajoja, Feldt-Rannan puoliso kirjoittaa Twitterissä.Lue koko juttu

Kommentit (4)

Eläkeläisköyhyys

Myötätuntoa läheisille.

Sitä eutanasiaa ennen, olisi saatava ne kunnolliset sairaus- ja kansaneläkkeet, köyhyydessä kärvisteleville vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille. Tämä on se tärkein asia, jota ei pidä ohittaa eutanasia-keskustelussa.

Espoolainen

Osanotto läheisille, elämä ei tosiaan ole aina oikeudenmukaista ja helppoa.

Ei eutanasia-asioilla ja eläkkeillä ole mitään tekemistä toistensa kanssa, eutanasiasta voi keskustella ja selvittää tulisiko lakia muuttaa. Olen kristitty mutta en ymmärrä onko eutanasia väärin. Se on erittäin kummallista että abortti sallitaan, ei siitä enää keskustellakaan mutta eutanasiaa ei sallita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

kyllä eutanasia pitäisi suoda eikä jatkaa väkisin elämää

vaikka kuinka lääkitään ja ihminen ei kykene sanomaan

vaikka kuinka olisi tuskissaan morffiinikaan ei aina

helpota kokemusta on.

Helin

Mieheni kuoli kesällä 2017 syöpään. Hän oli tehnyt jo aiemmin hoitotahtonsa ja laittanut nimensä eutanasian vetomukseen.
Hänen viimeiset viimeiset kuukaudet olivat kärsimystä ja viimeiset viikot olivat piinaaa, kauhea kärsimystä. Hän olisi halunnut eutanasian päästäkseen pois. Hän tiesi, että loppu tulisi muutaman viikon kuluttua. Kipulääkkeitä säästettiin, ettei vain hoitohenkilökunta auttaisi häntä kuolemaan. Hän ei olisi itse pystynyt yhtään pilleriä päästäkseen pois. Miksi häntä kidutettiin, kun tiedettiin, että kuolema tulisi. Miksi ihmistä kidutetaan, miksi. Eutanasian vastustavien jokaisen kansanedustajien pitäisi nähdä potilaan kärsimystä. Parasta olisi, että näkisi jonkun läheisen, silloin kokemus olisi todellisempaan. Eläimiä autetaan, ihmisen kärsimystä lisätään.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat