Tympiikö skrapaaminen? Ihmeaine etikka auttaa pitämään tuulilasin sulana

Tympiikö skrapaaminen? Ihmeaine etikka auttaa pitämään tuulilasin sulana

Sulaa, jäätyy, sulaa, jäätyy! Näillä säillä saa raaputtaa autonikkunaa alvariinsa.

Se tiedetään jo, että kotona etikkaa voi käyttää melkein mihin tahansa. Mutta tiesitkö, että se sulattaa myös tuulilasin?Lue koko juttu

Kommentit (11)

Vierailija

Tuliko kukaan toimituksessa ajatelleeksi, mitä etikka tekee esim. kumisille pyyhkijänsulille tai auton maalipinnalle? EI tulisi mieleenkään alkaa pesemään autoa etikalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Eikö toimituksessa ole kuultu lämmitystolpista. Autollani on onneksi tolppapaikka, niin ei tarvi etikalla autoa sulattaa ja samalla vahingoittaa pintoja.

Vierailija222

Pieneen pakkaseen riittää lämmin vesi, ei muita aineita. Tosin märkä lasi pitää heti kuivata silikonilastalla tai vesi jäätyy lasin pintaan 'panssarikääksi'

Vierailija

Lentokentillä käytettävä jäänpoistoaine puhdistaa auton lasit tehokkaasti. Eikä vahingoita maalipintaa, tiivisteitä tai mitään muutakaan. Lentokone on sellainen laite, että ikkuna- ja ovitiivisteiden ehjänä pysyminen on äärimmäisen tärkeää. Jos tiivisteet vuotavat, se aiheuttaa vakavia ongelmia. Tavallisen auton tiivisteide hajoaminen ei haittaa ketään paitsi yliherkkää autokuskia, jolle auto on "kikkelinjatke" ja egon pönkittämiseen vaadittava lelu. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tuliko kukaan toimituksessa ajatelleeksi, mitä etikka tekee esim. kumisille pyyhkijänsulille tai auton maalipinnalle?

Ei mitään. Etikka on niin mietoa, että ihminen voi juoda sitä aivan turvallisesti. Mikä muovinen halpisromu sen sinun autosi on, jos ei kestä pieniä etikkaroiskeita? Vai oletko niin kömpelö, ettet osaa annostella sitä etikkaa auton laseihin oikein ja kaikki meneekin pitkin peltejä? 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat