Mies oli kaikkien mielestä mukava ja siisti tyyppi – ja silti hän käytti 6-vuotiasta Maria hyväkseen kaksi vuotta

Mies oli kaikkien mielestä mukava ja siisti tyyppi – ja silti hän käytti 6-vuotiasta Maria hyväkseen kaksi vuotta

"Ymmärsin, että  minun pitää opetella näkemään itseni uudella tavalla ja miettiä, kuka olen hyväksikäytön takana", Mari Lämsä sanoo.

Tuttu mies käytti Maria hyväkseen, kun tyttö oli kuusivuotias. Vasta viime vuosina Mari Lämsä on alkanut muistaa asioita lapsuudestaan, myös niitä hyviä.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (45)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Huoh

Näitä hyväksikäyttäjiä jotka eivät ole tuomiota saaneet on varmasti useita. Tämä teko ei saisi ikinä vanheta, koska ihminen ymmärtää liian myöhään tämän hyväksikäytön. Kuten minäkin... Omani ymmärsi ajaa täysiä päin toiseen autoon ja hän kuoli (samoin toisen auton kuski).

Jero M.

Marko kirjoitti:
Pitäis nostaa tappo ja seksuaalinen hyväksikäyttö vanhenemaan 30 vuoteen. Mieluummin enemmänkin mutta edes nyt tuon.

Minusta tappo on murha, mikäli et antaudu heti teon tajuttuasi? Silloinhan olet käyttänyt asiassa harkintaa? Toki väkivallanteko voi muuttua tapoksi myöhemmin ja silloin voisi tekijä löytyä vuosien päästä. Turhaahan rikoksia on vanhentaa ylipäätänsä?? En muista kauanko paatuneen rikollisen pitää olla vapaaalla, kunnes seuraavan tuomion kohdalla kohdellaan ensikertalaisen oli muistaakseni epäinhimillisen lyhyt aika ehkä 5 vuotta. Seksuaalirikos ei tarvitisi vanheta, tuomio on muutenkin kiinni todisteista ja syyllisen todistamisesta. Kumma, jos ei tekijä ole kaikkien tiedossa kotikulmilla...vielä kummempi jos on saanut olla rauhassa

Tinkerbell

Varmasti voimaannuttava kirjoitus monelle samasta asiasta kärsivälle. Juttu oli itselleni kuin olisi omia ajatuksia lukenut. Raskas taakka kannettavaksi, mutta itse olen saanut suuren avun terapiasta jossa käynyt asian läpi ja siitä selvitty.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat