”Sulla on uus tukka!” ja 18 muuta ulkonäkökommenttia, joita et oikeastaan olisi halunnut kuulla

”Sulla on uus tukka!” ja 18 muuta ulkonäkökommenttia, joita et oikeastaan olisi halunnut kuulla

Tosi kivat pokat sulla. Onneksi ei itse tartte käyttää silmälaseja.

Uusi tukka, kommentoi kollega kahviautomaatilla ja jatkaa matkaansa. Häh, siis millainen? Parempi vai huonompi kuin entinen?Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (22)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Akkain alalla

Että mitä häh? Ilmankos kukaan ei sanonut minulle mitään radikaalin uudesta hiusväristäni, kun pelkäsi loukkaavansa. Kyllä sitä olisi saanut kommentoida.

Minski

Miulle sanotaan melkein päivittäin.. Näytätpä tosi kalpealta..Ootko nukkunut, syönyt tarpeeksi. Öö.. Olen. Minkä mie omalle ihon värilleni voin.

fiksu elämä

Mistä ihmeen itsetunnosta tässä nyt on kyse.

Osa noista kommenteista oli ihan ****stä.  Ja miksi pitää antaa sivukommenttina vertaus  itseensä sillä tavoin että minulla nyt onkin tässä vähän paremmin. Kun mulla on paksumpi tukka kun sulla.. nää-nä-nä-nää-nää

"Synnyttäjän lantio..." noh, johan on moukkamaista sanoa noin. Millainen se ahteri on hyvällä synnyttäjällä? Hyvä ettei sanota "läskiksi."  

Kotona usein kuuli kun sanoivat vieraille Ja tietysti naisille että "oletpas sinä vähän pyöristynyt ja se pukee sinua."  Siis ei miehille anneta tällaisia kohteliaisuuksia.  Eikö voisi jättää "lihomisjutut" oman onnensa nojaa. Argh!

Vierailija

“ Osa noista kommenteista oli ihan ****stä. Ja miksi pitää antaa sivukommenttina vertaus itseensä sillä tavoin että minulla nyt onkin tässä vähän paremmin. Kun mulla on paksumpi tukka kun sulla.. nää-nä-nä-nää-nää”

Kuulepa, se jolla on paksu tukka saattaa olla ihan oikeasti iloinen sen toisen puolesta että tukka kuivuu järkevässä ajassa. Paksu tukka ei aina ole ilo ja autuus. Jos joka kerta kun peset tukkasi joudut miettimään milloin se kannattaa pestä että ehtii kuivumaan niin siinä se on ärsyttävää. Jos kuivaa kuivaajalla, niin tukka on karvainen peikkopallo. Tai jos menet kostealla tukalla nukkumaan niin tyyny on kostea koko yön ja tukka saattaa olla vielä aamullakin kostea (ja upea pörrökasa).

Tai mekon kehuja, joka mainitsi omat makkaransa. Hän todennäköisesti ihailee mekkoa ja on surullinen omasta puolestaan kun ei omien makkaroidensa takia voisi mekkoa käyttää.

Muistakaa aina se toinenkin näkökulma. Ja ottakaa kehut kehuina ilman piilomerkityksiä.

Alipainoko ongelma muille

Hassuja kommentteja olen saanut, ei loukkaa mut tällaisia:
- Kyl sä oot laiha, syötsä mitään. Onko anoreksia?
- sä oot lihonut, tisseistä huomaa
- toi pidempi hiusmallit pehmentää sun hoikkaa ilmettä
- et kyllä näytä 70-kymppiseltä, enemmän tyttöseltä
Jne

Vierailija

Nyt on kyllä vahvaa ylitulkintaa liikenteessä. Suurin osa noista oli kehuja, tunnistan omia ajatuksiani joukosta! Itseen peilaaminen on mielestäni noissa kommenteissa harmittelua siitä, että omalle kroppamallille/kasvoille/hiuksille ei sovi se uutuus, joka kommentin kohteella on. "Oispa kiva mekko, mutta koska sinulla on tuollainen vartalo ja minulla tällainen, niin minulle se ei sopisi, toisin kuin sinulle."

Ei sitten

Ja mitähän sitten saisi sanoa vai otetaanko kaikki kettuiluna? Taitaa kuulijalla olla isompiakin ongelmia jos noita ei kestä kuulla...

Vierailija

Olen ollut niin tyhmä, etten ole tälläisistä osannut loukkaantua. Jos joku sanoi mun nilkkoja siroiksi olisin tosi iloinen kun näkee muutakin kuin keskivartalon.

Pöhelö

Vastuu on kuulijalla. Tämä juttu kertoo eniten jutun kirjoittajan suhtautumisesta kanssaihmisiin ja kehuihin. Parempi tulkita parhain päin niin säilyy mielenrauha ihmisellä. Toimittajallakin.

positiivinen kettuilija

Seuraavaksi tämän artikkelin kirjoittaja voikin tehdä artikkelin kuinka löytää piilomerkityksiä kaikkein positiivisimmistakin kehuista ja kuinka kääntää ne piilonälvimiseksi! Jos oikeasti haluaa olla negatiivinen niin sitä löytää mistä vain, vaikka siitä että voittaa lotossa miljoonia.

Vierailija

Suurin osa kommenteista on selviä kehuja tai neutraaleja rentoja kommentteja.
Muutama naamioituja ilkeyksiä tai vaan tyhmiä möläytyksiä.

Omalle kohdalle on tullut pari outoa repliikkiä, joita ilman olisin voinut olla.

Tyttö jonka kanssa olin kaveerannut yläasteella näki mut uudelleen vähän yli kakskymppisenä: "Oho, ai se oot sä, en meinannut tuntea!! Olet kyllä muuttunut eduksesi siis TODELLA paljon!"
Vähemmälläkin olisin tajunnut olleeni hänen mielestään surkea näky aiemmin.

Toinen oli opiskelukaveri, joka tuli asiakkaaksi ravintolaan missä olin kesätarjoilijana. Hän ihmetteli äänekkäästi miten meikattu olen ja että olenko laittanut tukan jotenkin erityisellä tyylillä? No en ollut, mutta siistitty ulkonäkö kuuluu asiaan asiakaspalvelutyössä kun taas luennolle voi mennä sellaisena kuin on.
Myöhemmin hän palasi asiaan pahoitellen etten laittaudu kuten silloin, ja että mulla ei muka ollut laseja päässä. No tottakai oli, muuten en näkisi mitään.

"Sä voisit laittaa useammin itseäsi" - tyyppiset kommentit on erityisen outoja naisten suusta. Jotkut ei tunnu käsittävän että kaikki eivät puunaa itseään.
Mutta mitä se muita naisia liikuttaa?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ihan kamalaa, jos sanotaan freesin näköiseksi tai nilkkoja siroiksi...

Mulle kosmetologi sanoi kuin hämmästyneenä hoitaessaan jalkojani "Sullahan on oikeastaan ihan kauniit sääret" ikään kuin olisin valittanut että ei ole.
"Niin on", sanoin lyhyesti.

Vierailija

Kuulostaa aika huolestuttavalta jos ihmisellä on tuollaisia harhoja että kääntää kaiken itseään vastaan. Luulisi jo elämänkin olevan aika ankeaa jos koko ajan kuvittelee kaikkien olevan tahallaan pahoja häntä kohtaan. Ehkä kannattaisi ihan oikeasti käsitellä ihan ammattilaisen kanssa, sitä miksi sitten tuntuu siltä että kaikki puheet ovat pelkkää ilkeyttä.

Vierailija

Vähän parantelen kommentteja, kun ei kaikille näyttävän käyvän selväksi että osahan noista on tosi töykeitä tai piilov*ttuilua.

1. Hei, sulla on uusi tukka! - Hienot uudet hiukset sulla!

2. Onpa rohkea värivalinta. -Sulle sopii toi väri tosi hyvin.

3. Nuohan on mukavan näköiset kengät. -Onpas mukavan näköiset kengät.

4.En meinannut tuntea. Näytät jotenkin erilaiselta kuin ennen. -Anteeksi, en huomannut sinua heti. Näytätpä hyvältä.

5. Oot hankkinut tuollaiset trendilasit. -Todella tyylikkäät uudet lasit sulla.

6. Tuo hiustyyli sopii sulle paljon paremmin kuin se entinen. -Kauniit hiukset.

7. Näytätpä tosi nuorekkaalta. -Näytät hyvältä.

8. Mä en kehtaisi pitää noin kireää paitaa, mutta ihanaa, että sä kehtaat. -Kaunis paita sulla.

9. Susta on tullut ihan äitisi/isäsi/siskosi/tätisi näköinen. -Oletpa kaunis.

10. Onko sulla uusi mekko? Kiva! Mulle ei sopisi yhtään tuollainen, kun kaikki muhkurani näkyisi. -Onko sulla uusi mekko? Tosi hieno.

11. Jännä tuo leikkaus. -Hieno tuo sinun uusi leikkaus!

12. Sulla on kyllä sirot nilkat. -Näytätpä hyvältä.

13. Sinulla on tuollainen synnyttäjän lantio. -Näytätpä hyvältä.

14. Hienoa, kun näytät nykyään noin vahvalta. -Näytätpä hyvältä.

15. Miten sun tukka voi kuivua noin ihanan nopeasti? Omani ei kuivu ikinä, kun tää on niin paksu. -Onpa sinulla kauniit hiukset ja kuivuvatkin vielä noin nopeasti.

16. Tosi kiva tuo sun mekko – tuollainen laatikkomalli ei kyllä sovi minulle yhtään. -Tosi kiva tuo sun mekko.

17. Näytät tänään jotenkin tosi freesiltä. -Näytät aina niin hyvältä.

18. Sulle sopisi tosi hyvin pitkät hiukset. -Kauniit hiukset sinulla.

19. Onks sulla pää kipeä? Näytät ihan siltä. -Näytätpä hyvältä.

Voi olla valheellista ja nämä "minä olen vain rehellinen"-ihmiset ovat nyt ihan käärmeissään, mutta silloin voi olla vain kommentoimatta toisen ulkonäköä tai mitään mikä liittyy hänen olemukseensa. Sanoo vaikka että hoiditpa ton duunijutun tosi hyvin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat