Kommentit (3)

LukekaaKirja

Uusikaan elokuva ei sitten taida seurata Kingin romaania sen paremmin kuin Kubrickin elokuvakaan. Kannattaa lukea kirja, se on todella hyvä ja siinä on jokin tolkkukin toisin kuin Kubrickin elokuvassa joka on ihan päätön eikä kunnioita kirjaa lainkaan.

Vierailija

Olipa ylimieliseen tyyliin kirjoitettu arvostelu. Luuleeko toimittaja oikeasti, että ohjaaja saapuu tänne lukemaan hänen palautettaan siitä, miten elokuva olisi kannattanut tehdä? Meille lukijoille olisi riittänyt tieto siitä, että elokuva on huono, mutta ei tällaiseen tyyliin, jossa joku nobody on läksyttämässä Hollywoodin tekijöitä kuin joku lapsiesimies, miten leffa olisi pitänyt tehdä hänen mieleisekseen. Todella huonoa journalismia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Johto

Minä kyllä tykkäsin elokuvasta kovasti. Tämä oli ensimmäinen Kingin kirja jonka olen lukenut kokonaan ja pidin siitä kovasti. Minusta tämä jatkaa hyvin Hohdon tarinaa ja lisäksi minusta palvelee sekä Kubrickin että Kingin kirjan ystäviä. Minusta siinä oli enemmän Munaa, että ohjaaja uskalsi tehdä omia Hohdon kohtauksia uusilla näyttelijöillä eikä niin kuin esimerkiksi Cobra Kaissa, että KarateKKidistä otetaan suoraan kohtaukset uusien omien kohtausten sekaan. Minusta ohjaaja teki omannäköistään Hohdon jatko - osaa. Mitä "ammattiarvostelijoihin" tulee, niin olen aina pitänyt heitä koulukiusaajasaastoihin verrattavina inhokkeina jotka eivät itse omassa elämässään saa mitään aikaa. Kannattaa mieluummin mennä vaikka Leffatykin tai Hikisten Leffanörttien pariin lukemaan tavallisten ihmisten arvioita elokuvista, katsos kyllä käyttäjä tietää mikä tuntuu hyvältä!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat