Ensitreffit alttarilla -parien tulevaisuus ratkesi – näin Heidi ja Oskari perustelivat päätöstään, joka ei ollut yhteinen

Ensitreffit alttarilla -parien tulevaisuus ratkesi – näin Heidi ja Oskari perustelivat päätöstään, joka ei ollut yhteinen

Viisi viikkoa riitti Heidille ja Oskarille, ja he päätyivät eroon.

Ensitreffit alttarilla -sarjan Heidi ja Oskari tekivät päätöksen suhteensa jatkosta kumpikin omalla tahollaan. Asiantuntijan mukaan parilla oli kaksi isoa ongelmaa.Lue koko juttu

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kaija K

Heidi on niin oman itsensä lumoissa narisevan äänensä kanssa. Kyllä pitäisi itsensä löytää ennen kuin hakee miestä itselleen. Aikuisen ihmisen ei kuulu itseään ja ruoka-annoksiaan kuvata koko ajan. Vastenmielistä! Oskarilla on varmaan naisia jonossa oven takana, kyllä sieltä varmaan se oikea "napakymppi" löytyy hyvälle miehelle.

Vierailija

Eihän tuossa ollut Oskarilla mitään tarvetta puntaroida jatkuuko liitto vai ei, kun Heidi oli jo paljon aikaisemmin tehnyt tiettäväksi, että ei sen miehen kanssa halua jatkoa. Ei kai Oskari itekseen olisi voinut suhdetta jatkaa.

Manne

Miten minusta vaikutti että Heidi olisikin halunnut jatkaa ja että Oskarin päätös yllätti hänet...
Teinitemppuilua aikuiselta naiselta...

Asiassa on kaksi puolta

Kyseessä oli toisilleen epäsopiva pariskunta. Oskari oli tuppisuu. Heidi kun ei saa kontaktia tai vastauksia Oskarilta, ei voi ymmärtää ihmistä ja lumivyörynä fiilikset kumpuavat siitä eteenpäin.
Muut parit keskustelivat asiat auki.

Heidillekin jostain löytyy ihminen, joka pitää hänenlaisestaan. Kaikissa meissä on huonot puolemme. Tuntuu lynkkaus meiningiltä, kun haukutaan vain Heiniä (muissakin lehdissä) ja Oskari niiin hyvä mies. Kyllä tuossa on kaksi toisilleen yhteensopimatonta ihmistä, turha Heidiä pelkästään syyttää.

Saara

Ainoa oikea päätös. Heidin pitäis aikuistua 40v ja teinitytön maailmassa hileitten kanssa elää. Katsoppa ympärille miten niitten saman ikäisten naisten elämä on.

Kangasrousku

Kyllä Heidin teinitytön haaveilu, ei ehkä vastaa lähes 40 ikäisen naisen perusarvoja enää. Sanoisin näin, että ajankohtainen ikä olisi hyvä tietää. Oskarin tunteilla leikkiminen kosketti kovasti itseäni.

Tässä kysyttiin TAHDOTKO SINÄ ? Ei mikään kepeä JUTTU!!
Ensin Heidin olis hyvä tietää itsekin mitä hän haluaa!? Heidillä oli kaiken aikaa kovin kauniita sanoja, jotka olivatkin merkityksettömiä, pikemminkin Sananhelinää , eikä sillä rakenneta, eikä perhettä perusteta. Vilpittömyydellä ja totuudella on kuitenkin hiuksenhieno ERO! Aikuisen miehen näen Oskarin persoonassa, myös luotettavan. Oskarilla on peräseinä kaikessa. Hän suunnittelee kodin ja perheen todellisuudessa. Oskari teki hyvän päätöksen itse, parhaan mahdollisen..Eihän sille mitään voi jos Heidi elää haaveissaan...

Vierailija

Heidi vaikutti jotenkin epäaidolta lähes koko ajan, ääni muuttui oudoksi, hänellä oli rooli milloin teininä milloin pikku tyttönä, omituinen selfie-pakkomielle ja jonkunlainen show meneillään koko ajan, kotonakin, arjessa. Vain suuttuessaan hän tuntui aidolta. Ikävä vaan, että syyt suuttumukseen eivät parantaneet kokonaiskuvaa. :(
Mitähän ystävät kertoisivat Heidistä!
On paljon, mitä emme tiedä, mutta se mitä tiedämme antaa aika oudon kuvan.

Peiliinkatsomisen paikka

Etenkin tämän parin kohdalla pisti miettimään että minkälainen se valintaprosessi oikein onkaan ollut?

Tässä oli kaksi niiiin toisilleen sopimatonta ihmistä yritetty saada väkisin yhteen (ehkäpä karusti vain tv-draaman takia?), että näki kyllä jo ensisekunneista alkaen että noista ei nyt ainakaan tule pari. Jo puhtaasti ulkonäöllisesti olivat täysin eri puista veistetty.

Heidi tarvitsisi rinnalleen rokkarimiehen eikä mitään Perus-Patea kuten Oskari ja Oskari taas vastaavasti enemmän sellaisen naisen kuin mitä tämä Anniina oli.

Vaikka mitä sanotaan niin kyllä sillä ulkonäöllä vaan on valtavasti merkitystä, väittäisin jopa että se on se kaikkein tärkein ja ratkaisevin tekijä parinvalinnassa. Vähintään tyylin tulee olla samanhenkinen ja tällä parilla se oli niin vastakkainen kuin olla saattaa.

Voi toki olla että näistä kumpikin oli antanut valintaprosessissa harhaanjohtavaa tietoa toivekumppanistaan, joka saattaa viitata myös siihen ettei kumpikaan (tai vähintään toinen) ole oikein saanut itsellensäkään selvitettyä sitä minkälaisen kumppanin lopulta haluaa.

Etenkin naisen kohdalla, jos olet jo nelikymppinen etkä ole koskaan ollut vielä pitkässä parisuhteessa (kuten ilmeisesti Heidin kohdalla on) on vakava peiliinkatsomisen paikka, että mistäköhän se loppujen lopuksi johtuukaan? Ei varmasti pelkästään siitä että on ollut huonoa tuuria miesten kanssa.

Suosittelisin kaikille naisille jotka vakavissaan oikeasti toivovat vakaata ja pitkäkestoista parisuhdetta, katkaisemaan somen käytön ihan kokonaan ja jalkautumaan ihmisten pariin avoimin mielin. Sillä some, jos joku, myrkyttää ja vääristää naisen mielen pahemman kerran. Deittisovellukset ja Instagram kaikista pahimpina.

Vierailija

Maami367 kirjoitti:
Toivottavasti Oskari löytää arvoisensa puolison ja toivottavasti Heidi tulee sinuiksi itsensä kanssa.

Arvoisensa, todella 😂

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat