Lämpimiä voileipiä eli lämppäreitä ei voi vastustaa! Näin teet niistä tuplasti mehevämpiä

Lämpimiä voileipiä eli lämppäreitä ei voi vastustaa! Näin teet niistä tuplasti mehevämpiä

Peruspellille mahtuu yhdeksän leivän setti. Mutta riittääkö se mihinkään?

Kuka voisi vastustaa meheviä, lämpimiä voileipiä? Kuorrutteesta saat tuplasti parempaa, kun lisäät juustoraasteen joukkoon kananmunaa.Lue koko juttu

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Miksi tehdä tämäkin herkku näin vaikeasti? Lämppäreiden idea on yksinkertaisuus. 2 täytettä riittää, toinen niistä on juusto.

Paahtoleipä kannattaa olla täysjyvää, niin tulee ruokaisampia.

Vierailija

Saako enää mistään ravintolasta tilattua perinteisiä kappeli-ja oopperavoileipiä, ilman hifistelyjä. Voi että kaiholla niitä muistelen.

Herkkua

Paahdettu leipä, voitelu voin ja ketsupin seoksella, päälle paistettua broileria, säilyke persikkaa (tai ananasta), aurajuustoa, kuorrutuksena juustoraaste, johon sekoitettu kananmuna, paprikajauhetta, mustapippuria. Tämä on herkkua! Sattuu olemaan listalla lähipäivinä.
Kinkkuversio myös hyvää
Kannattaa kokeilla kuorrutuksessa kananmunaa, se nimittäin tuo niin paljon mehevyyttä lisää!

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Saako enää mistään ravintolasta tilattua perinteisiä kappeli-ja oopperavoileipiä, ilman hifistelyjä. Voi että kaiholla niitä muistelen.

Muistan syöneeni 90-luvulla Tampereella Hämeensilta-ravintolassa useammankin kerran metsästäjänleivän tai jonkin muun vastaavan. Ne oli tosi maukkaita! Ei ole Hämeensiltaakaan enää, siis ravintolaa.

Se on siinä

Paahtoleivän päälle Philadelphia (tai muuta maistettua) tuorejuustoa. Parhaat täytteet jauheliha-persikka ja kinkku-paprika. Lisää makua voi tuoda oreganolla, pippurisekoituksella tms. mausteella. Päälle pelkkä juustoraaste.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat