Heidi ja Oskari kertovat tänään päätöksensä – spekuloimme, mitkä 2 asiaa ratkaisevat Ensitreffit alttarilla -parin tulevaisuuden

Heidi ja Oskari kertovat tänään päätöksensä – spekuloimme, mitkä 2 asiaa ratkaisevat Ensitreffit alttarilla -parin tulevaisuuden

Heidin ja Oskarin suhteen alku oli lupaava, mutta sen jälkeen kaikki onkin ollut pelkkää alamäkeä.

Spekuloimme, mitkä asiat ratkaisevat Ensitreffit alttarilla -ohjelman kiinnostavimman parin tulevaisuuden.Lue koko juttu

Kommentit (3)

Pera1950

Ihmettelen, millaiset ammattilaiset valitsevat tuollaisen naisen ohjelmaan. Aivan järkyttävä ihminen. Voiko joku olla edes tuollainen??

Pirjo1954

Pera1950: Aivan järkyttävä ihminen? Miten voit sanoa noin jyrkästi? Ohjema kestää tunnin ja siinäkin on mainoskatkot. Lisäksi ohjelmaan on otettu mukaan ne osat mitä tuotanto on halunnut. Pareja on kolme. Yhden parisuhteen näyttämiseen ei paljon mimuutteja riitä.
Heidillä on ammatti, työ, suku, ystäviä ja sosiaalista elämää. Hän nyt on sellainen nuorenmielinen "tähtisumua ja hattaraa"- nainen. Ja kauniskin.
Ehkä Oskari on väärä mies? Ehkä Heidille sopisi kuitenkin sinkkuus? Mene ja tiedä, mutta yllättävän lujaa katsojat sivaltavat.
Minä olen eläkeläinen ja sen verran olen oppinut, että kaikki ei ole aina sitä miltä näyttää. Enkä minäkään tunne Heidiä kuin televisiosta katsottuna, mutta pientä armoa naiselle!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sarjasta kirjoitetuissa jutuissa rasittaa se, että pitkälti arvioidaan että vain toisen käytös olisi ongelmallista. Heidi toki on ampunut käytöksellään yli, mutta samalla Oskarin haluttomuus puhua mitenkään muutoin kuin omalla tahdillaan saa aidosti säälimään Heidiä, jolle selkeästi toimii paremmin, että asiat selvitetään heti. Molemmat voisivat tulla vastaan. Oskari voisi vaikka sanoa ”Hei, huomaan että tää on sulle tärkeä asia ja haluan myös puhua tästä, mutta käykö jos mä hetken mietin rauhassa ja sit puhutaan?” Ja Heidi voisi sanoa ”okei, tehdään niin, että mietit rauhassa, mutta ethän mieti liian kauan koska mulle tää sun puhumattomuus tuntuu tosi pahalta”

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat