Annika teki kylppärirempat 1000 ja 9000 eurolla – katso, erottaisitko kalliimman vaihtoehdon kuvien perusteella

Annika teki kylppärirempat 1000 ja 9000 eurolla – katso, erottaisitko kalliimman vaihtoehdon kuvien perusteella

Annika Tervasmäki on toteuttanut kaksi kylpyhuoneremonttia yhdessä miehensä kanssa. Itse tekemällä hän on onnistunut remontoimaan edullisesti. Lue koko juttu

Kommentit (19)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mimmi974

Kunnon kylpyhuoneremontissa kaikki kallis ei näy pinnalla. Kun meille tehtiin kylpyhuoneen saunoineen ja erillisen vessan remontti, niin rahaa paloi juuri tuo 30000€. Kaikki purettiin, pieni kosteusvaurio poistoputken vieressä kuivattiin, vesieristykset ulottuivat kattoon asti, lattialämmitys asennettiin ja sitten aloitettiin se somistelu. Laatat lattiaan ja kaikille seinille kattoon asti, sähkömies asentamaan uusi valaistus ja lisää pistorasioita, putkimies veti uudet putket tulevalle vedelle, uudet kalusteet mukaanlukien uusi pytty, uuden saunan rakentaminen uusine vuolukivikiukaineen, ajanmukainen suihkuseinä jne. Ei ollut kallis, sillä minun elinaikana ei tarvitse tehdä enää mitään muuta kun hankkia aikoinaan turvakahvat ja invaistuin suihkuun.
Remonttien ero näkyy siinä, että sijoittaja tekee sen toisille, minä sen sijaan itselleni loppuiäksi.

Mansen mies

Perus kylppäri ja saunan remontti maksoi 17 tuhatta purku, vesieristys, laatoitus, kaluste asennus plus n. 4-5 tuhatta euroa sistus pönttö, lauteet, kiuas, valaistus, hanat, pyyhekuivain, allaskaappi, peilikaappi, suihku, saunan ovi, suihkuseinä, pientarvikkeet jne..lisäksi lattialämmitys hinta 650-1500 tekijästä riippuen. Että kun menet asuntokaupoille ja sinulle sanotaan kylppärissä tehdyn täys remontti niin se todellakin on maksanut ja sinä säästät siinä pitkän pennin.

Remppa

Remppafirmojen kartellihinnat huimaa päätä! Meillä teki ammattimies kylppäri-ja kodinhoitohuoneen rempan (purkamisesta silikoonisaumojen tekemiseen asti) 3500€:lla. Hintaan tuli vielä päälle materiaalit, vesieristeen tarkistus, ja putkimiehen asennustyöt. Khh:n kaapit asensimme itse. Yhteishinta oli 5000-6000€. Ja lopputulos ihan täydellinen!
Koko hommaan meni reilu 2 viikkoa aikaa.
Samaan remppaan sain isoilta firmoilta useita muita tarjouksia joissa pelkän työn lähtöhinta oli yli 12000€ Ja keston arviointi (kahdelta tyntekijältä!) 3-4 viikkoa.

Vierailija

Eikä säästä. Vaan maksaa sen remontin korkojen kera. Mieluummin pitää ostaa se remontoimaton kämppä. Silloin pääsee itse vaikuttamaan siihen paljonko se remontti maksaa. Ja samalla on mahdollisuus päästä itse valvomaan remontin laatua.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Remonttimiehet ja puoliso teki työt. Annika postasi kuvan instaan.

eli oliko harrastus sittenkin sisustussuunnittelu ja puolison pompotus?

duunari

900e ei pysty tekemään laillisest kyseistä remonttia asunto-osakeyhtiössä. Talohytiö tekee kaksi katsemusta, sähkömies tarvitaan peilikaapin valojen purkuun ja asentamiseen sekä mittauspöytäkisjan tekemiseen, altaan vesikalusteen ja viemärin saa irroittaa ja kytkeä vain putkimies. Lisäksi vanhemmissa taloissa vaaditaan aina asbestikartoitus, jos jotain materiaaleja puretaa. Tuo 900 e kustannus menee melkein kokonaisuudessaan em. töihin.

Vierailija

Kertokaa ihmeessä mitä tarkoittaa "allaskalusteena toimiva pytty ja valopeili uusittiin"?

Onko tuo raukka joutunut pesemään kätensä pytyssä ennen tuota remonttia ja käsienpesualtaan asennusta?

823

Jännää, että saivat itse asentaa valopeilin. Ainakin meillä taloyhtiön rempassa sanottiin, että märkätilojen sähköasennukset saa tehdä vain sähköasentaja...

Vierailija

Kotiin saa tehdä minkälaisia kaapelointeja huvittaa, kunhan niitä ei luvattomasti vie kytkentärasioihin, sulaketauluun, yms., tai yhdistä sähköverkkoon, eivätkä ne aiheuta palo-, sähkö,- kosteus-,- terveys- tai muuta vaaraa tai häiriötä tai haittaa pelastustöitä.

 Sähköurakoitsija pujottaa, kuorii ja kytkee johdot kiinni jos kaapelointi on muuten ok.

outo toteutus

Toi alimpana ollut remontti vähän huvitti. Jos kerran tekee sinät ja lattiat uusiksi, niin miksi ei tehnyt samalla pesukoneen poistoputkelle liitintä, vaan vetää sen jatkossakin poikki lattian =)

Vierailija

Kylpyhuoneiden kunnostaminen on todella monimutkaista. Minun neuvoni on, että tilaat kaikki huonekalut verkosta - se säästää aikaa ja rahaa. Hyvälaatuiset myyntihinnat ja arvostelut riittävät ymmärtämään mitä saat.

Verkkokaupani suosikki verkkokauppa on reuter.de - niillä on halvimmat hinnat, ja tilasin myös lasikalusteita täältä https://andresglass.fi/. Onnea!

Laattamäster

Näin "ammattimiehenä" pistää joka kylppärissä joku kohta silmään. Jos uusitaan laatpitus nii itse pistäisin samalla putket seinien taakse piiloon. Tuohon neliön vessaan on pakko ollu änkeä trendikäs seinäwc vaikkei se tilaan edes mahtuisi ja näyttää tyhmälle. Yhdessä kylppärissä laatta eripäin eriseinillä, tosi hieno. Sitten nää laattojenmaalausprojektit on ihan omia sankaritarinoita.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat