Sohvaperunat on parasta, mitä suomalainen tv-viihde tarjoaa – ja siihen on 3 syytä

Sohvaperunat on parasta, mitä suomalainen tv-viihde tarjoaa – ja siihen on 3 syytä

Sohvaperunat-ohjelmaa seuraamalla selviää, jos on missannut jonkin ohjelman, jota ehdottomasti täytyy seurata. Ja selviää Sohvaperunoista sekin, mitä sarjaa on syytä välttää pelastaakseen itsensä henkiseltä kuolemalta.Lue koko juttu

Kommentit (6)

Vierailija

Lähes täydelliseen castaukseen kuuluisi, että Sohvaperunoita olisi kuvattu sananmukaisesti ympäri Suomea. Jokaiselle olisi jotakin, jos kuvattaisiin myös pohjalaisia, keskisuomalaisia, pirkanmaalaisia, savolaisia ja karjalaisia sohvaperunoita.

Vierailija

Sohvaperunat on katsotuin ohjelma meillä, se on viihdetta aitoimmillaan.Tästä ohjelmasta pitäisi muiden ohjelmien tuottajien ottaa opikseen,eikä väkisin vuodesta toiseen vääntää samoja teko viihdettä jota ei jaksa katsoa tai toistuvia uusintoja aina ja aina alusta eri kanavilla.Väliä voisi pitää vaikka 5 vuotta uusinnoissa. Ulkomaalaisten ohjelmien matkiminen kieltää kokonaan.Ruotsalaiset,norjalaiset,englantilaiset ja tanskalaiset elokuvat ja sarjat katsotuimmat ja suomalainen Sorjonen,Pirunpelto mm.vastaavat ovat hyviä.Niitä lisää saa tulla. Sarjoihin pitäisi valita aina uskottavia laatunäyttelijöitä, ei aina näitä Hirviniemiä ja muita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Huutokauppa Heli

Jos Sohvaperunat on toimittajan mielestä parasta mitä tv voi tarjota, niin se on vain osoitus huonosta maku mieltymyksistä.

Vierailija

Ketä kiinostaa katsoa, kun toiset katsoo tv;tä ja nauraa hohottavat. Varmaan jotain, mutta ei minua. Nyt tulee tv;stä vain samojen näyttelijöiden esittämiä näytelmiä, kilpailuja ja uudestaan lämmitetty "Pekon" ohjelma. Voi, kun tulisi vielä kunnon elämänkerta-näytelmiä. Sekä Valkoiset lakanat tyylisiä näytelmiä. Sellaiset minua kiinnostaisi.

Vierailija

Koskaan ei saada sellaista ohjelmaa/ohjelmatarjontaa, joka miellyttäisi kaikkia. Meillä täällä maallakin näkyy 17 kanavaa, joten valinnanvaraa riittää. Ja sitten telkkari kiinni, jos ei löydy mitään. Minäkin päätin, että en ikinä kuuna päivänä katso sohviksia. Ja kerran katsottuani katson ohjelmaa ihanien tavisten vuoksi.

Vierailija

Sohvaperunat on oikeastaan ainoa tv-sarja jota katson. Paria ensimmäistä kautta en katsonyt koska luulin, että on yhtä tylsää kuin muutkin realitysarjat. Joskus eksyin Areenassa sohvisten pariin ja koukutuin. Katsoin ne ekat kaksi kautta melkein putkeen, ja myöhemmin olen aina ollut kärppänä katsomassa.
Oikeiden ihmisten hauskat sutkautukset ja nokkeluudet naurattavat enemmän kuin etukäteen kirjoitetut, ja tunnereaktioihin samastuu enemmän kuin näyteltyihin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat