Stockmannin kiisteltyjä statuskasseja tupsahti jo netin kauppapaikkoihin – maksaisitko pyydettyä hintaa?

Stockmannin kiisteltyjä statuskasseja tupsahti jo netin kauppapaikkoihin – maksaisitko pyydettyä hintaa?

Nettiostajien mielestä sopiva hinta Stockmannin kanta-asiakkailleen jakamista kasseista vaikuttaa olevan maksimissaan muutaman kympin.

Stockmannin uusia kanta-asiakaskasseja kaupataan jo netin osto- ja myyntisivustoilla.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (24)

Vedättämätön

Yleensäkin pitäisi olla niin, että liikkeen pitäisi maksaa jos nimi/logo tms. Tunniste näkyy kassissa tai alennus asiakkaalle muuten vaihtoehtona tunnuksiton ostoskassi asiakkaalle. Messuilta tms. Markkinoilta meille on ilmaantunut ilmaisia kangaskasseja nimi/logo tms, jotka on mukana kauppareissuilla. Ei tulisi mieleenkään ostaa sellaista ( tai vaimo ostanut jonkun);

Vierailija

Huomaa et Stockalla on miehet ylimmässä johdossa. En usko että yksikään nainen, joka tietää mitään luksusmarkkinoinnista, lähtisi palkitsemaan parhaita asiakkaitaan jollain kangaskassilla. Parhaat asiakkaat pidetään sellaisilla eduilla, joilla on konkreettisesti väliä ja jotka oikeasti ilahduttavat asiakasta.

Tämä kassihärdelli on vähän nolo, verrattavissa johonkin ilmaisen ämpärin jakoon. No tämä vain oma mielipiteeni. Jos käytän 25K olisi kiva saada jotain muuta etua kuin kangaskassi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Entinen asiakas

Naurettavaa touhua Stoccalta! Haluaako ihmiset lapsellisuuttaan näyttää varallisuuttaan kassin värillä, joka on vielä tosi ruma! En haluasi edes ilmatteeks moista räsyä! Vanha vihreellä merkillä 1e, on ihan OK kauppakassi vieläkin! Rikkaitten ei tarvi kassin värillä kertoa varoistaan ja köyhät yrittävät todistaa jotain kassilla, ostamalla vaikka kirpparilta satasella! Stockmann ei tällä kassileikillä pelasta tavarataloaan! Ikävä kyllä! Ennen olin kantis, enää ei kiinnosta!! Tosi surullista!!

Vierailija

Ainakin stokkan kassin kangas on kestävää ja hyvälaatuista. Tuo logo/brändi kommentti oli ihan asiaa, sitä stokkalla ei ole. Sen sijaan Marimekolla brändi/logo on ja tykkään heidän kassi-ideastaan sekä siitä että painatusvärit vaihtelevat KAUDEN mukaan. Marimekkokassin kankaan laatu vaan on paljon huonompaa, pidemmässä käytössä ihan vessapaperia. Pätevästi voi kyseenalaistaa missä ko. kankaat molempiin kasseihin ja kenen selkänahalla mahdetaan tehdä?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat