Törsää 25 tonnia ja saat kangaskassin – mutta kuka kehtaa kävellä Stockmannin violetti kassi olalla?

Törsää 25 tonnia ja saat kangaskassin – mutta kuka kehtaa kävellä Stockmannin violetti kassi olalla?

Värillä on väliä! Jos näet kapungilla ihmisen, joka kantaa violettia kangaskassia, voit päätellä, että tämä on shoppaillut Stockmannilla yli 25 000 eurolla.

Haluaisitko sinä näyttää kangaskassilla, että olet kuluttanut Stockmannilla 25 000 euroa?Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (29)

Leetu

Jatta kirjoitti:
Mitäs hävettävää tuossa nyt on. Just sain sinisen kassin ja otin saman tien käyttöön. Asiallinen pussukka ja siistin näköinen. Onks se nyt jotenki häpeällistä jos sä asioit Stokkalla, ei minusta.
Hyvä Jatta niin minäkin tekisin!!

Vierailija

En käsitä lainkaan tätä haloota. Artikkelikin aika asenteellinen mielestäni. Onko jotenkin väärin käydä Stockalla ostoksilla? Moni muu ihminen käyttää 25000 e viiden vuoden aikana vaikka Prismassa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
L.T.

Kantis kirjoitti:
Yhä vaivana useiden myyjien nenä pystyssä asenne, ja tavallisissa siisteissä vaatteissa olevan asiakkaan huono kohtaaminen...näkyy usein siten, että "kyllä onkin aika ostaa uusi takki" , no, miten myyjä tietää muka, onko päällä oleva asiakkaan ainokainen..ja miten varakas asiakas on..kummaa touhua..ja nämä halvalla saadut teiniprinsessa myyjät ovat aikuisten osastolla vitsi.
Tuota sanotaan meilläpäin huonoksi itetunnoksi!

Vierailija

Summa tähän kanta-asiakkuuteen on laskettu vsta 2014 alkaen. Esim. yksi vähäpäästöinen kiesi Stockan autosta vuonna 2014 tuo jo sen lilan kassin yhdessä muiden viiden vuoden aikana hankitun kanssa. Se ei ole viime vuonna kynsilakkoihin käytetty summa.
Muutoin on kyllä nykyisin vaikea keksiä yhtäkään ylistävää sanaa Stockan meiningistä. Hyviä tuottehia ja brändejä on tarjolla erinomaisen huonolla asiantuntemuksella, sijoittelulla ja palvelulla. Eikö edes info-tiskille ole näiden vuosien aikana löytynyt sitä asiakkaita rakastavaa päivänpaistetta, jonka ystävällisten sanojen saattelemana vierailet vähintään neljässä kerroksessa maksukortti sauhuten. Lounge oli myös syy tulla ostoksille, parkkietu varmasti monille. Missä on kestävän kehityksen, kierrätettävyyden ja eettisten valintojen strategia? Ei ainakaan näkyvillä. Mikä on syy mennä Stockalle? Ei tule mieleen. No S-ryhmä hoitaa herkkua ihan tyydyttävästi. Pitäiskö S-ryhmän...

#WantYouBack

Olen ollut Stockmannin kanta-asiakkaana yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Asiakaspalvelu on ollut varmaa Stockmann-laatua. Keskustan miesten pukuosastolla on edelleen ammattiosaajia ja varmasti löytyy muualtakin. On kuitenkin totta, että asiakaspalvelun taso on yleisesti ottaen laskenut. Valitettavasti pienet asiat saattavat koitua kohtaloksi, kuten esim. kanta-asiakkaiden parkkiedun menettäminen. Kangaskassia en kaipaa. Ehkä olen turhan nostalginen, mutta kaipaan vanhaa Stockaa. Rakkaudella.

Vierailija

Totuus on se että tavarataloissa on kauheat ruuhkat ollut uuden MyStockmann lanseerauksen myötä ja kaikki haluaa ”Suomen kuumimman ja kohtuimmat kassit”. Myös pääkaupungin alueella tykätään muutenkin näyttää statustaan. Joten rohkeasti käyttämään tason 6 Violettia kassia (vaikka mun mielestä olis pitänyt tuon mustan olla tasolla 6, kun on kaunein, mutta saahan ne tasojen 3,4 ja 5 kassit halutessaan). Aiemmille First-asiakkaille tää tuntuu käyneen luonteen päälle kun nyt onkin tasolla 1,2 tai 3. Onhan Finnairillakin niin että keskittämällä lennot heillä niin taso nousee. Mut se pitää kyl sanoa että kyllä Suomalaiset on oikein mielensäpahoittaja kansaa. Hyvä veto Stockalta!!!

Vierailija

Naurettavaa, typerää  ja ala-arvoista touhua kaupan puolelta. Eipäs innosta ainakaan ostoksille ihmisten jaottelu jyviin ja akanoihin. Kaikkia ostavia asiakkaita tulee pitää samanarvoisina. Kaupan pitäisi laittaa yllätystarjouksia ja siten houkutella asiakkaita ja tarjoukset sellaisia, että kaikkien lompakolle sopivia, sillä saa ilmaista mainosta, kun jonoja syntyy ja varmasti moni asiakas on silloin tyytyväisempikin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat