Ärsyynnyitkö Loiri.-elämäkerrasta? Syy on pelkästään omasi

Ärsyynnyitkö Loiri.-elämäkerrasta? Syy on pelkästään omasi

Kuva: <span class="photographer">Juha Salminen</span>

Haluammeko julkkiksia, joilla on sädekehä päänsä päällä? Kulisseja ja valheellisia kertomuksia itsemme vuoksi? Karoliina Pentikäinen kirjoittaa.Lue koko juttu

Kommentit (11)

Pitäisikö ihailla?

Aina voi valita mitä lukee. Tämänkin kuvauksen perusteella jo kuvottaa pelkkä ajatus. Kohukirjalla halutaan tehdä rahaa. Ahneus pyörittää maailmaa ja lehdistö peesaa. Sama kaikilla, myös ulkomailla. Jos jossain törmää kaksinaismoraaliin niin se on media ja nämä ns. Tähdet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ghbb

Kiitos tästä kirjoituksesta. Elämä on elettävä itse eikä kauhistua muiden elämästä. Elämä on joidenkin mielestä normien noudattamista. pankisda käynti ja sitten hautaan tyytyväisenä. herätkää!

Iivari

Juttu ei kyllä osu maaliin, ei sinne päinkään.
Eivät lukijat mitään sädekehää kaipaa. Ongelma on juuri päinvastainen: ärsytystä ja myötähäpeää saa aikaan se, että vastuuttoman addiktin elämästä kirjoitetaan monien mielestä ihannoivaan sävyyn. Naisjutuilla retosteleva vanha mies on nykyaikana melko säälittävä reliikki, ainakin niiden parissa jotka ylipäätään jotakin lukevat. Mutta onneksi kirjaa ei ole pakko lukea.

Jussipussi

Se että lukee, kun joku on joskus elämässään tehnyt jotain raflaavaa on tänäpäivänä aivan kummallista. Lukija herää ajattelemaan kuinka itse on rimpuillut oravanpyörässään saavuttamatta mitään. Vuosien päästä porukka lukee elämänkertoja, joissa pelailtiin ja laulettiin lapsille.niin..jos osaa lukea. Hyvä Ploiri. Työsi arvo on mittaamaton.

Vierailija

Juurikin näin. Omaelämäkerrat saavatkin kertoa kohteestaan -ja niistä asioista, joista kohteensa haluaa kertoa tai pitää kertomisen arvoisina. On vaikeaa ymmärtää, miksi kirja herättää kohun, varsinkin, kun sitä ei ole pakko lukea.

Vierailija

Niin uskomattoman hyvä ja monipuolinen kirja,ihana Loiri fanille !Älkää lukeko vain naisjuttua vaan vaikkapa asiallista,rehellistä kertomusta psykiatrista sairaalasta ,sairaudesta ja niinpaljon muuta upean uran vaiheilta.

Surkeaa

En aio lukea tätä kirjaa. Yksityiselämä ei kuulu ulkopuolisille. Kaikki tämän kirjan retostelu saa tuntemaan myötähäpeää ja peittää hänen taiteelliset ansionsa. Ja jopa julkaisut, jotka tällä "ratsastavat".

Cccccx

Ei kiinnosta niin suomalaisen kuin ulkomaalaisenkaan ukon sperman laadut pätkääkään. Intohimoisen kiinnostuneita asiasta on vain räkänokkaiset murkkukollit ja jo impotentit vanhat ukot.

Ja sulle tiedoksi, ns käsillä puhuminen ei tarkoita päätöntä käsillä huitomista, vaan erilaisten käsiMERKKIEN käyttöä. Tästä sulla ei nähtävästi ole hajuakaan, kunhan vaan suollat soopaa. Huuto ja mökä sekä muu huono ja sivistymätön käytös ärsyttää myös ulukomailla. Taidat itse olla jostain perähikiältä kotoisin.

Totuustästäkin

En ole koskaan pitänyt Loiria minään suurena taiteilijana, jos nyt taiteilijana ollenkaan. Näytellähän se ei osaa yhtään, ei laulaa ja runojenkin esittäminen on surkeeta ulkolukua. Ainoa hyvä roolisuoritus sillä oli Pojat- elokuvassa, sen jälkeen ei mitään. Ei ihme et elämäkin kului pelkkään päihde- ja naiskohellukseen. Surkeeta.

Tän tyypin kohdalla onkin aiheelista kysyä et Onko keisarilla vaatteita ollenkaan?

Vierailija

Toinen menneillä yhdynnöillään jatkuvasti julkisesti kehua retosteleva mies on Panu Rajala. Taitaa ukoilla olla mieskunnon kanssa pahoja ongelmia ja siksi siitä puhe mistä pula. Tosimiesten ei ole intiimiasioistaan tarve julkisesti huutaa. Tosi säälittäviä nää panut, veskut ja jarit. Oikeesti.

Kirjaa ei tietenkään ole kenenkään pakko lukea, koko oksennuksen voi lakaista maton alle, mutta se ei kuitenkaan tee julkaisua julkaisemattomaksi. Tunnen suurta myötähäpeää näiden Loirin vedättämien naisten puolesta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat