Kommentit (4)

Vierailija

Itse kuulun siihen porukkaan (olikos se nyt peräti 10%) ihmisiä, joiden ruoansulatus ei pysty käsittelemään manteleita, ja ne rapisevatkin lopulta pönttöön käytännössä sellaisenaan. Eli vaikka mantelit ovatkin ihan hyviä, niiden syöminen on ravitsemuksellisesti ajanhukkaa, rahanhukasta puhumattakaan.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Itse kuulun siihen porukkaan (olikos se nyt peräti 10%) ihmisiä, joiden ruoansulatus ei pysty käsittelemään manteleita, ja ne rapisevatkin lopulta pönttöön käytännössä sellaisenaan. Eli vaikka mantelit ovatkin ihan hyviä, niiden syöminen on ravitsemuksellisesti ajanhukkaa, rahanhukasta puhumattakaan.

Pähkinät, amneteli ja siemet täytyy pureksia todella hyvin, koska muuten tulevat sellaisenaan ulos. Ruuansulatus ei vaan sulata niitä.

Itse suosin mantelijauhetta, jota laitan smoothieen. Myös siemeniä menee ja kone jauhaa ne imeytyvään muotoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

" Kuitujen ansiosta kaikki energia ei imeydy suolistossa. "

Syöty energia nyt vaan ei haihdu ihmisen elimistöstä yhtään mihinkään.

Outoja väitteitä ammattilaisilta vai ovat he edes sitä?

Ayurveedikko

Mantelit kannattaa ehdottomasti liottaa vähintään yön yli ja kuoria. Kuori on haasteellinen ruoansulatukselle. Ayurveda opettaa ruoansulatuksesta, kannattaa tutustua.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat