Tamperelaisen huippukokin arkibravuuri on täydellistä lihattoman lokakuun lohturuokaa!

Tamperelaisen huippukokin arkibravuuri on täydellistä lihattoman lokakuun lohturuokaa!

Kukkakaali muhii ihanan kookoskastikkeen alla kypsäksi.

Tamperelaisen ravintola Muusan keittiöpäällikkö Sonja Valkeala tekee kookoskukkakaalia usein kotona.Lue koko juttu

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kiiski

Hyvä ohje, mutta nurinkurisesti kirjoitettu. Miksi kastike pitäisi tehdä ensin ja sitten pyöritellä peukaloita 45 min, kun kukkakaali on paahtumassa? Kaiken kuitenkin ehtisi tehdä halutessaan paahtamisen aikana, jos vain huomaa lukea loppuun asti ennen aloittamista.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat