Jari-Matti Latvalaan salamarakastunut Maisa Torppa: ”Vanhempi mies on turvallisempi vaihtoehto”

Jari-Matti Latvalaan salamarakastunut Maisa Torppa: ”Vanhempi mies on turvallisempi vaihtoehto”

”En ole ollut ikinä yhtä varma, että haluan sitoutua”, Jari-Matti Latvala sanoo suhteestaan Maisa Torppaan. Kuva: <span class="photographer">Milka Alanen</span>

Rallikuskit ovat lyhyitä ja haisevat bensalta, ajatteli tv-kasvo Maisa Torppa. Sitten MM-tähti Jari-Matti Latvala vaihtoi hänen autonsa renkaat, tarjosi mäkkäriruokaa ja vei treffeille Monacoon. Nyt pariskunta on muuttanut yhteiseen kotiin.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Edellisessä suhteessa mies maksoi kaiken, nyt J-M. 

Ja mitä noihin lapsihaaveisiin tulee, niin kannattaisikohan ensin huolehtia jo siitä olemassa olevasta?

Vierailija

Mikäs ongelma tuossa on.
Useimmista miehistä on vain miehekästä, että pystyy elättämään naisensa/perheensä.
Ja jos löytää klassisen naisen, jolle homma on ok, niin ei muuta kuin kovaa ajoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Herätys..

Tämäkin on Latvalan hyvä tietää:

Kannattaako ryhtyä elättämään tuota "tositv-tähtöstä"?. Missä on suhteen kolmas pyörä Ninni Vartiamäki? joka kävi hankkimassa UUDET DAISARIT samaan aikaan kun asui/asuu Latvalan talossa nyt syksyllä! - mistä tämä Ninni sai silloin rahat tähän kalliiseen operaatioon?  tämä Ninni kuulemma huijasi rahat operaatioon ulkomailla töissä olevalta mieheltä, tämä on faktaa. Maisa väittää että he auttoivat tuollon ystävää Ninniä hädässä!?niinkö? valehtee päin naamaa. Kuka neuvoi Ninniä tässä rintojensuurennusleikkausasiassa ja että miten Ninni saisi siihen rahat ? Tuo juttu oli ihan täysi huijaus ja vain arvata saattaa mikä kuvio jutun takana on!? eikö Latvala tajua minkälaisten naikkosten kanssa on tekemisissä! Toivottavasti tajuaa tämän asian ajoissa.

olipataasoutootsikko

Mikä ihmeen "vanhempi mies"? Ei kuuden vuoden ikäero ole yhtään mitään. Mietin jo otsikon perusteella, että rallissa sitten ilmeisesti noustaan huipulle huomattavasti kypsemmässä iässä kuin olin luullut, koska minusta semmoinen 15-20 vuoden ikäero on minimi, mistä kannattaa edes puhua jollain tapaa merkittävänä ikäerona (etenkin silloin kun mies on vanhempi, sehän on luonnonlaki, että miehen kuuluukin olla suhteessa se vanhempi, kun mies on muutenkin yleensä se järkiosapuoli). 

Onnellinen elämä

"kun mies on muutenkin yleensä se järkiosapuoli)????

Mitä ihmettä? Onko kyseessä näin alemmudentuntoinen asia, että miesten pitää jo kuvitella olevansa järkevämpi osapuoli perheessä. Valitettavasti tämä ei pidä todellakaan paikkansa, ainakaan joka perheessä! Sorry, ei Suomessa: Tasaisen Arvon maassa! Naiset joutuvat elättämään tänäpäivänä perheensä, ja myös sen järkiosapuoli-miehensäkin! Pikkasen vanhanaikaista ajattelua tuollainen. Eikä pahalla.

Vierailija

Maisan bestis NINNI @ninniainen eli Ninni Vartiamäki nyk. Ninni Wallin huijasi rahat uusiin daisareihinsa ulkomailla asuneelta mieheltä!

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Maisan bestis NINNI @ninniainen eli Ninni Vartiamäki nyk. Ninni Wallin huijasi rahat uusiin daisareihinsa ulkomailla asuneelta mieheltä!

Tyhmiltä saakin huijata rahat pois. Samaa mieltä olen niistä kantturoista, jotka laittavat rahansa FB-rakkaudelle, joka on "USA:n armeijan ulkomaankomennuksessa oleva varakas mies, joka vain vahingossa tarvii muutaman kymppitonnin lainaksi ja maksaa ihan varmasti takas".

ninnin entinen hoito

Eiku Ninni Walden se on nykyään..säälittää hänen uusi miehensä ei taida tietää millainen tapaus tämä ninni on eli täysin samanlainen kuin bestiksensä maisa torppa! Lisää tietoa näistä kahdesta löytyy netistä ainakin ninnistä nimellä ninni vartiamäki @ninniainen

edestä löytää

Entä keneltä maisan bestis ninni @ninniainen huijasi rahat uusiin daisareihinsa parivuotta sitten?kun asui yhdessä maisan ja latvalan kanssa, siitä asumisjärjestelystähän oli juttua lehdissä..

Vierailija

Voi Latvala minkä teit. Tuon tyttelin jälkeen onkin vähän isompi vaivannäkö edessä, mikäli meinaa itsestään vielä fiksun pr-kuvan luoda.

Vierailija

Missä on tämä maisa törpön bestis ninni vartiamäki nyk. Ninni Walden, seiskan tähtityttö ( @ninniainen ) joka huijasi rahat uusiin rintoihinsa..

Vierailija

Samoin kuin ninniainen eli ninni vartiamäki nyk. Ninni Walden entinen seiskan tähtityttö löytyy kyllä netistä, samanlainen tapaus

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat