Sivut

Kommentit (33)

Charlotte Bronte

Vierailija kirjoitti:
Olen kuvataiteilija ja pakko sanoa, että ei haitannut yksikään näistä "virheistä".
Minäkin olen kuvataiteilija ja nuo "virheet" tekivät kuvista mielenkiintoisempia. Tosin "virheet" näyttivät hyvin asetelmallisilta ja harkituilta. Olen itse aikamoinen perfektionisti, mutta se ilmenee toisenlaisissa asioissa. Tulen hulluksi huonosti pestyistä astioista, tahmaisista lattioista, vääristä värisävyistä ja huonovireisestä laulusta. Inhoan keikkuvia kahvilapöytiä, kitkerää kahvia ja arominvahvikkeen makua. Jne jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Itse asiassa jo ensimmäisen kuvan 89-asteinen kulma oli huomattavasti 90-asteista mielenkiintoisempi. Lähes kaikissa tapauksissa poikkeus teki kuvasta katsottavan.

jasu

Vierailija kirjoitti:
Ei niin väliä kirjoitti:
Yksi kirje eri suuntaan oli tosi kaunis kokonaiskuva

Mikä ihmeen kirje?

Paketit lokerikossa, jotka oli nyt virheellisesti nimetty kirjeiksi.

Vierailija

Mikään ei häirinnyt minua ja olen perfektionisti. Haluaisin kertoa, että vaikka tälläiset artikkelit ovat hauskoja, niin ei oikeasti perfektionistin elämä ole noin hauskaa, että vähän nauretaan ja ragetetaan jollekkin kuville. Mulle perfektionismi on todella uuvuttava sairaus, mikä on vetänyt minut syvään masennukseen. En koskaan saa tehtyä mitään täydellisesti, mikä masentaa. Tiedän sen itsekkin, ettei tarvitse ottaa stressiä siitä, että suoriutuisin täydellisesti asioista, mutta en voi sille mitään.

Ei minua ärsytä tuollaiset kuvat kuitenkaan, koska ne eivät sinällään vaikuta omaan elämääni. Jos kuitenkin itse tekisin kyseisiä kuvia, niin varmaan sekoaisin lopullisesti.

Vierailija

En koe olevani perfektionisti, mutta paljon vaativan persoonallisuuden piirteitä löytyy tutkitusti. Samoin pakko-oireinen häiriö. Näiden takia oli kyllä tosiaan tuskallista katsoa näitä kuvia, tuollainen "epäjärjestys" ahdistaa oikeasti 😞!

Vierailija

Ahdistusta aiheuttivat nro 1 (89 asteen kulma) , nro 9 (laatoitus) ja nro 14 (helmi/nonparellipurkki sininen punaisissa). Muut menivät olankohautuksella. Etukäteen luulin, että ahdistun niin, etten saa unta ensi yönä, mutta eivät nuo nyt niin pahoja olleet.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat