Heidin ja Oskarin keittiökeskustelu Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa ennakoi räjähdystä – taustalla erityisesti yksi ongelma

Heidin ja Oskarin keittiökeskustelu Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa ennakoi räjähdystä – taustalla erityisesti yksi ongelma

Heidillä ja Oskarilla oli tiistain jaksossa pari hyvääkin hetkeä. Mutta kasvonaamiotuokiota Oskari vertasi kidutukseen.

Tiistain Ensitreffit alttarilla -jakso sai katsojan huolestumaan. Miten Oskari saisi kerrottua todellisista tunteistaan? Muuten on vaarana, että pian räjähtää ja pahasti.Lue koko juttu

Kommentit (8)

Vierailija

Heidin kannattaisi luottaa itseensä ja suhteeseeb. Tuillainen ahdistunut kärttäminen tekee tosi epävarman kuvan ja voi karkoittaa miehen pois.

Vierailija

Oskari halusi selvästi olla vastaamatta, varmasti itse kyllä tiesi vastauksensa, muttei halunnut olla avoin. Ehkäpä niin sanotuksi kostoksi jostain Heidin käyttäymisestä. Mun sympatiat on Oskarin puolella, Heidi ei tunnu hoksaavan, että kovista odotuksistaan puolisonsa suhteen, voisi hän samoin ajatella että mitä itse toiselle suhteessa antaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

joo toi nainen on aika ahdistava.....ja mieli heittelee kun sukat vaihtuu. en kestäis ollenkaan. Tuo mies on kyllä erittäin sympaattinen ja hyvä, mutta jos tuo nainen ei muuta tapojaa niin ei tuu onnistumaan.

Telliskivi

Toi heidi on järkyttävä nillittäjä, itse hakenut ensi treffeihin jo kolmesti ja sit meni maailma alta kun kuuli oskarin olleen napakympissä 😰ei oo totta tollanen muija

Vierailija

Heidi taitaa olla hemmoteltu ainokainen, vanhempiensa huolella palvoma prinsessa. Ymmärrän toki vanhempia, sitä ainokaista tulee helposti paapottua ja passattua, mutta karhunpalvelus se kyllä on prinsessan myöhemmille ihmissuhteille.
En kestäisi oman napansa ympärillä pyörivää Heidiä viikkoakaan. Hän on kuin aikuisen naisen hahmossa kulkeva kypsymätön, ällittelevä pikkutyttö, joka vaatii jatkuvaa huomiota ja ihailua. Huh. Hatun nosto Oskarille!

Riley

Napakymppi matkallahan Oskari ei lehden mukaan viettänyt aikaa sinne lähteneen parinsa kanssa, vaan uuden, matkalla löytyneen seuralaisen kanssa. Jos tuo tarina pitää paikkansa, en luottaisi Oskariin! Siksi varmaan halusi salata koko Kymppimatka sekoilun. Siitähän olisi heti selvinnyt, mikä seikkailija hän on miehiään. Saa siis tekojensa mukaan!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat