Pekka Hyysalosta tuli ensin Aki Linnanahteen ystävä ja sitten vävykokelas: ”Olihan se vähän erikoinen tunne, kun kaverista tuli perheenjäsen...

Pekka Hyysalosta tuli ensin Aki Linnanahteen ystävä ja sitten vävykokelas: ”Olihan se vähän erikoinen tunne, kun kaverista tuli perheenjäsen...

”Meitä yhdistävät roisi huumori ja intohimo työhön”, Pekka Hyysalo ja Aki Linnanahde kertovat. Sekä rakkaus samaan naiseen.

Urheilija Pekka Hyysalo, 29, ja juontaja Aki Linnanahde, 40, ovat nykyään yhtä ja samaa perhettä.Lue koko juttu

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mitä se kenellekään kuuluu ketä kukakin pitää isäntään. Teillä ja lapsillanne on ilmeisesti olleet biologiset isät mukana elämässänne, hyvä niin. Aina näin ei kuitenkaan ole ja silloin on hienoa, että löytyy upeita miehiä jotka ovat valmiita ajattelemaan lapsen parasta, tukemaan ja rakastamaan, olipa sitten biologinen lapsi tai ei. Isä on se, jota lapsi pitää isänään.

Vierailija

Sanoista sekaisin jumiin eli miten mieli meneekään solmuun kun sanoo että minulla on puoliveli?... No puoliveli on samasta isästä eri äiti, mutta velipuoli on uusperheen juttuja....

Pth

Juuri näin. Ihmisellä voi olla vain yksi oikea biologinen isä. Isäpuolet voivat kutsua itseään miksi ikinä haluavat mutta biologiaa se ei muuta. Ja lapsella voi isäpuolet vaihtua tiuhaankin mutta on vain yksi isä hautaan saakka.

Läsnä oleva

No ihmeen negatiivisesti suhtauvia ihmisiä täälläkin taas on. Luultavasti eniten biologiasta ääntä pitävät itse eivät ole omia muksujaan hirveesti tavanneet. Liekö pahimmilla huutajilla edes lain suomaa oikeuttakaan. Ei kai se muuten niin ärsyttäisi jonkun isäpuolena oleminen.

Iskä

Hän jota kukin pitää isänään, on isä hänellä joka häntä siksi kutsuu!

Itse olen biologinen isä ja isäpuoli, kaikki neljä tytärtä kutsuu minua silti isäksi kotona. Minäkin kutsun ja pidän heitä jokaista omina tyttärinäni aina. Sitä en tiedä miksi minua kutsutaan kavereiden kesken. Isä olen myös kodin ulkopuolella kun olemme yhdessä.

Isä Sinkkoslovakiasta

Suomessa ei lapsen oikeus molempiin vanhempiin toteudu. Maa on täynnä isiä, jotka haluaisivat olla enemmän lastensa kanssa, mutta eivät saa. Apua ei tule edes käräjäoikeuksilta, jotka sulkevat silmänsä tapahtuneelta ja lapsellisesti katsovat nykytilaa - eivätkä takaa lapsille oikeutta toiseen vanhempaan perustellen status quon toimivuutta.

Sinkkoslovakian voittava resepti äideille on
1) ”varasta” lapset ja älä anna sen toisen nähdä lapsia. Voit tehdä tämän huoletta, vaikka sinulla on todettu vakava psyykkinen sairaus.
2) syytä sitä toista ties mistä. Pelaa sossupeliä alusta alkaen! Hyökkäys on tässä pelissä paras puolustus. Innovoi ongelmat ja pidä syyttelykulttuuri yllä.
3) vie juttu käräjille. Älä jousta mistään! Käräjäoikeus on tässä puolellanne olet millainen juoppo/narttu/yhteiskunnan elätti tahansa. Tilastojen mukaan 96%:ssa Suomen käräjäoikeuksien tuomioissa äidistä on tullut lähivanhempi. Biasoitunuttako, ei tietenkään!!!
4) muista ostaa ylihintainen asunto ja muuta minne tahansa. Vaikka on yhteishuoltajuus, niin vaginan omaavana pystyt vakiinnuttamaan lapsille käräjäoikeuden korostaman muuttumattoman olosuhteen alle viikossa! Tämä siis vaikka se toinen asuu edelleen lasten lapsuudenkodissa ja muutat jo kolmatta kertaa vuoden sisään! Tämä ei peniksen kantajalta onnistu.
5) vyörytä asuinkulut lasten isälle elatusapulaskurin laskelman perusteella. Maksa enemmän lyhennystä kuin omat nettoansiosi ovat. Joo, luit oikein äidin asuinkulut eivät tarvitse olla mitenkään linjassa omaan maksukykyyn.
6) jos olet aiemmin saanut asumistukea ja työttömyyskorvauksia ja joudut sitten itse työelämään - muista haastaa isä uudelleen käräjille! Maalaisjärki sanoo, että sittenhän äidilläkin on omaa rahaa maksaa lasten kuluja, mutta Sinkkoslovakian käytännöt ovat toiset. Kun tuet on poissa niin maksettavaa jää isälle entistä enemmän!

Tämä kaikki toimii. Perustuu tositapahtumiin ja uunituoreeseen Espoon käräjäoikeuden ratkaisuun! Lapset isällään viimeisen viiden vuoden ajan keskimäärin noin 12 yötä kuukaudessa, koulussa, päiväkodissa ja eskarissa ollut aina kaikki hienosti. Lapsella huippuarvosanat koulussa. Isälle ei voi mahdollistaa viikko-viikko systeemiä, mutta elatusapua kyllä korotetaan 28% verrattuna kaksi vuotta vanhaan ko. ratkaisuun. Tämän lisäksi isä on maksanut alusta alkaen lasten vakuutukset, jalkapalloharrastuksen ja kymmenillä tuhansilla muuta lasten kotiin liittyvää (nämä samat asiat huomioidaan kuluina äidille). Äiti ei tue lasten jalkapalloharrastusta, sillä se vaatisi häneltä itseltään ajallista uhrautumista lasten eteen. Hän kertoo tukevansa lasten harrasteita iltapäiväkerhotoimien puitteissa. Äiti asuu nykyään Westendissä ja ei salli lasten ottaa esimerkiksi puhelimiaan mukaan isälle.

Käräjäoikeuksien päätökset ovat julkisia. 11.10.2019.

Reiska7

Vierailija kirjoitti:
Vierailija836 kirjoitti:
Isä on isä ja isäpuoli on isäpuoli. Sanotaan mitä sanotaan.

Siittäminen ei tee isää

Eikä synnyttäminen äitiä

Hienohomma

Pekka Hyysalo on mahtava tyyppi, arvostan hänen sisukkuuttaan ja positiivista elämän asennettaan. Esimerkkinä ja kannustajana monelle vammautuneelle.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija836 kirjoitti:
Isä on isä ja isäpuoli on isäpuoli. Sanotaan mitä sanotaan.

Siittäminen ei tee isää

Ei myöskään se tee miehestä isää, että iskee jo naimisissa olevan naisen ja rikkoo perheen...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat