Markus Selin ei ole koskaan asunut omien lastensa kanssa: ”Elämä meni näin”

Markus Selin ei ole koskaan asunut omien lastensa kanssa: ”Elämä meni näin”

Markus Selin voi arvottaa ihmisiä kännikavereina mutta ei koskaan vaurauden perusteella. ”Rikkauksistaan lumoutuminen tai niillä rehvastelu on öykkärimäisintä, mitä tiedän. Sellaisen tyypin vittuilen kuoliaaksi.”

Elokuvatuottaja Markus Selin käy Me naisten juttusarjassa läpi elämänsä suurimmat oivallukset. Niistä yksi kuuluu näin: ”Perhe voi olla lähellä ja etäällä.”Lue koko juttu

Kommentit (9)

Vierailija

Jos ei asu eikä koskaan ole asunutkaan samassa osoitteessa, niin ei ole vanhempaa nähnytkään. Nyt vähän rotia tähänkin kirjoitteluun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
känkkäränkkä

Aika moukka tyyppi. En nostaisi jalustalle, enkä tekisi edes juttua naistenlehtiin mokomasta äijästä. Itsekkäitä ja omahyväisiä ukkoja on maailma pullollaan. Ne on jätettävä rypemään oman, velton ja mitättömän elämänsä raunioille. Zero points! Ei jatkoon!

Vierailija

En ymmärrä edellä esitettyä kritiikkiä. Aivan normaalia aikuisen miehen puhetta. Realistin puhetta, jalat maassa elävän ihmisen puhetta.

Vierailija

Aika tyypillistä tuolle sukupolvelle, että luullaan ihmisen olevan aito vain kännipäissään. Ei ole. Känninen on vain känninen.
Jos selvin päin ollaan vain tapeltu ja oltu kurissa ja työnteossa, niin ei ihme että maailmankuva on jäänyt 70-luvun teinin tasolle. Juuri tuo ajattelu synnytti jengejä ja niiden kingejä, jotka lupasivat seuraajilleen "vapautta" ja muuta Amerikan herkkua.
Nämä Markukset ja Tonyt eivät kasva ikinä aikuisiksi.

Vierailija

Onpas aikamoinen beetauros. Paitsi että ulkonäössä ei koskaan ole ollut kehumista ei käytöksessäkaan, itsekäs pintaliitotyyppi joka välittää vaan kavereista ja bisneksistä, teinipoika aikuisen miehen lapatossuissa. Naisten yksityisyyden "kunnioitus" = ei puhuta totuutta miten hirveänä naiset on häntä pitäneet. Ihan typeriä mielipiteitä, ja muka kännissä aitous tulee esiin vasta niin vanhanaikaista paskaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat