Hittisarja True Detectiven kakkoskausi oli pettymys, mutta kolmannelle kannattaa antaa mahdollisuus – ”Komea kunnianpalautus”

Hittisarja True Detectiven kakkoskausi oli pettymys, mutta kolmannelle kannattaa antaa mahdollisuus – ”Komea kunnianpalautus”

True Detectiven kolmas kausi pyörähtää tänään käyntiin TV2-kanavalla.Lue koko juttu

Kommentit (2)

Toivottavasti olisi paras kausi

Minusta 2 . Kausi oli hyvä mutta 1. Kausi oli hieman pitkäveteinen. Toivottavasti on äksöniä tarpeeksi.

Vierailija

En lue lehteä koskaan mutta otsikko pisti silmään kuin tikku.
Kirjoitan itse paljon ja harrastan laatusarjoja- ja elokuvia ja joskus kirjoitan jaksoarvioita InternetMovieDataBasessa joka on maailman isoin ja suosituin yleisöäänestys paikka elokuville ja sarjoille.
Tätä taustaa vasten haluan kommentoida otsikkoa - yrittäen olla korrekti ainakin niissä puitteissa että kommenttiani ei poisteta - joka yksistään kertoi minulle tarpeeksi - en siis lukenut artikkelia.
True detective kolmas kausi: Kausi seisoo juuri ja juuri omillaan, mutta liika hitaus ja epäuskottavuus(vakavasti muistisairas vanhus tutkii juttua????)sekä yritys kierrättää ensimmäisen kauden ideoita on paikoin sellaista että sitä on jopa hieman kiusallista katsoa.
Mutta kaudella on hetkensä ja jos sitä ei vertaa ykköskauteen vaan ajattelee sitä itsenäisenä sarjana, kyllä tuon kerran katsoo.
Ykköskauden henkilökemia etsivien välillä on niin hyvin näytelty ja tunnelmalla väitetty että tämä sähköisyys on läsnä silloinkin kun miehet ovat hiljaa ja se on todellakin saavutus jota ei noin vain taltioida kameraan. Ja sitten huumori joka on kuivaa ja äkkivääryydessään erittäin toimivaa. Myös tunnelma, uhka näkymättömästä pahasta, on kuvaustyylin ja äänieditoinnin mestarinäyte.
Naulitseva tarina ja kerrontatyyli muutti koko genren kertaheitolla.

Ja nyt tuohon otsikkoon että 3 kausi on "komea kunnianpalautus".
Otsikoikaa mieluummin kysymysmuotoon tuollaiset väitteet, älkääkä tehkö niistä tosiasioita väittämällä että tämä on näin ja näin. Silloin uskottavuus lehtijutulla on parempi, kun on objektiivisempi. Seuratkaa esimerkiksi mainitsemaani IMDB sivustoa, koska sieltä löytyy katsojien keskimääräinen mielipide ja arvosana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat