Miksi meidän on niin jumalattoman vaikea sietää sitä, että joku toimii toisin kuin minä itse?

Miksi meidän on niin jumalattoman vaikea sietää sitä, että joku toimii toisin kuin minä itse?

Kuva: <span class="photographer">Juha Salminen</span>

Miksi kaikkien pitäisi syödä lihaa tai joogata tai pitää Vain elämäästä? Miten se on itseltä pois, jos joku tekee toisin? Anna Perho kirjoittaa.Lue koko juttu

Kommentit (3)

Vierailija

= Koska silloin meidän pitäisi lopettaa tuomitseminen.
Joko toisten tai itsemme.

Minua ei Anna ainakaan häiritse, jos radiossa joku valistaa omaa totuuttaan. Sitä varten voi vaihtaa kanavaa. Ihan samalla tavalla kuin epätyydyttävää tai sitä ”omannäköistä” elämää.

Valittaminen on aina helpompaa kuin ratkaisuiden toteuttaminen. Koska silloin pitäisi ottaa vastuu siitä omasta elämästä.

Missä kohtaa se Alpo siihen pulloon tarttui? Sen autotien rakentamisen jälkeenkö?

Riikka Liisa

Anna Perho best! 💪 Aina olen saanut olla puolustelemassa miksi en tykkää esim.laskettelusta tai vaikka tietokonepeleistä. Niihin ei kelpaa mikään vastaus. Vastapuoli on jo päättänyt, että minä jotenkin varmaan vihaan niitä jotka näistä pitää? En tajua. Perhon juttuja vuosia lukeneena oonkin ihan todennut joskus, että nautin näistä teksteistä (Heh, jopa lainaan niitä!) siitä huolimatta, etten ole aina sen kanssa samaa mieltä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Samppu

Mä ihmettelen samaa. Mua ei oikeesti kiinosta pätkääkään muiden valinnat. Hyvä kun omat valintani käsitän ja käsittelen... jos nyt pystyn ja aina en 🤣 mun ei mielestäni tarvii perustella mitään kenellekkään koska muidenkaan ei tarvi mulle mut jumalauta kun välillä tuntuu että tarvis... noh, en siltikään perustele. Ihmiset on niin laumassa ja se on huomattu, monet elelee hautaan asti kuin koirat kuuliaisina 🤣 okei, oli kärjistetty mut olkaa nyt herranen aika onnellisia se pieni lyhyt hetki maailmankaikkeuden virrassa kun on mahdollisuus ja hei, kaikilla ei ole. Pus ja hali! 😍🙏😘

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat