Käytä oikeita termejä – 3 vinkkiä seksikeskusteluun lapsen kanssa

Käytä oikeita termejä – 3 vinkkiä seksikeskusteluun lapsen kanssa

Välitä lapsellesi kunnioittava asenne seksikumppania kohtaan.

Lapsi päättää, milloin on sopiva hetki puhua seksistä. Muista säilyttää keskustelussa normaali sävy.Lue koko juttu

Kommentit (5)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kyllä se tarkoittaa nimenomaan heteroyhdyntää...

Ai kauhee, toivottavasti sulla ei ole lapsia. Ihan hirveätä, jos vielä nykyään noin typerät ihmiset lisääntyy. Tulee lapsistakin täysiä idiootteja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Faktoi

Ensimmäiselle kommentoijalle rautalangasta vääntäen. Seksi yleiskäsittenä tarkoittaa myös heteroseksissä paljon muutakin kun sitä yhdyntää. Tarkoittaa myös masturbointia, seksiä saman sukupuolen edustajan kanssa tai ryhmäseksiä. Ikävää, jos sinulla on homoseksuaalisuutta kohtaan negatiivisia ajatuksia, et kuitenkaan voi kieltää heitä olemasta. Minä annan sinun harrastaa heteroyhdyntää haukkumatta, anna sinäkin minun toteuttaa halujani saman sukupuolen edustajien kanssa ilman, että loukkaat!

Vierailija

Outo juttu. Aloitetaan sillä että LAPSI PÄÄTTÄÄ milloin seksistä puhutaan. Seuraavaksi lainaus jossa lapsi kuvittelee seksin tarkoittavan vain heteroyhdyntää ja kertoo ettei aio vanhempien kanssa asiasta puhuakaan. Pitäisikö 12-vuotiaan tiedot seksistä jättää siis tälle tasolle, jos lapsi ei itse uskalla/halua kysyä?

Kyllähän lapsille kerrotaan paljon muutakin kehon toiminnasta ja kehosta huolehtimisesta, lapsen oikeuksista ja velvollisuuksista, turvallisuus- ja ihmissuhdetaidoista ihan kysymättä, miksei siis seksiinkin liittyen, iänmukaisesti tietysti. Kuka jää odottelemaan että lapsi kysyy saako vieraiden mukaan lähteä, millaista valtaa koulukavereilla on oikeus sinuun käyttää tai millaisilla ohjeilla vältetään kariesta aiheuttavan bakteerin tai mahataudin tartunta? Kyllä aikuisella on oikeus ja velvollisuus olla tarvittaessa, edelleen iänmukaisesti, aloitteellinen tässä kun keskustelussa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat